Reisgids Ongekend Londen is een mooie kerstcadeautip

Sfeervolle kerstmarkten, prachtig versierde winkelstraten, openluchtijsbanen op unieke locaties en enorme kerstbomen; in Londen is het kerstseizoen geopend.

Dag Sinterklaasje

Terwijl Sinterklaas uit Nederland is vertrokken, is Londen verandert in een waar winter wonderland. De hele stad is gehuld in een vrolijke kerstsfeer die de lange winteravonden een stuk gezelliger maken. Al lopende door Londen komt de zoete geur van mulled wine (glühwein) en hot apple cider je regelmatig tegemoet en in elke wijk vindt ergens in december wel een kerstmarkt plaats.

 

Lees ook dit artikel: TEXT

 

De nieuwe fotorijke reisgids ‘Ongekend Londen’ is niet alleen een mooi cadeau voor onder de kerstboom, maar bevat ook een hoofdstuk waarin schrijfster en fotografe Pauline den Hartog Jager haar favoriete Londense winterbezienswaardigheden deelt.

 

 

Struin niet alleen door de sfeervol verlichte straatjes rond Covent Garden, Carnaby Street en Seven Dials, maar ga vooral ook naar de Leadenhall Market, Chiltern Street en Kew Gardens. Bezoek de Southbank Market of ga schaatsen op het plein voor het indrukwekkende Somerset House.

De leukste hotspots in Londen in een gratis reisgids

Download hem hier, alleen vandaag gratis te downloaden.

In Ongekend Londen slaat Pauline de toeristische hotspots over en neemt de lezer mee naar plekken waar locals graag komen. Ze heeft twaalf wijken uitgekozen die een bezoekje waard zijn, of het nou om de gezellige markten, unieke identiteit, leuke bierbrouwerijtjes, fijne wandeling of bijzondere muziekwinkels gaat.

 

 

 

 

 

Comments are closed.