Geboekte vliegtickets zomervakantie verviervoudigd

Na de meest recente reisversoepelingen zijn er in mei gemiddeld meer dan vier keer zoveel vliegtickets geboekt voor de zomerperiode ten opzichte van de maand ervoor. Dat blijkt uit data van Vliegtickets.nl

Stijging in mei

In de maand mei steeg het aantal geboekte vliegtickets met heen-en terugreis in juni, juli of augustus met 350%. Er werd voornamelijk geboekt naar Spanje, Portugal en Italië. Voor de herfstperiode (heen-en terugreis in oktober) steeg het aantal geboekte vliegtickets gemiddeld met 150%.

 

 

Sander van Veen, Manager Marketing & Yield van Vliegtickets.nl: “De exponentiele groei van het aantal geboekte vliegtickets is te herleiden naar de meest recente versoepelingen. Het is al even geleden dat we dergelijke boekingsaantallen hadden.”

 

 

De vijf populairste bestemmingen zijn Malaga, Ibiza, Barcelona, Mallorca en Alicante.

 

 

 

 

 

Comments are closed.