Duinrell is klaar voor het vakantieseizoen 2021

Deze winter heeft Duinrell niet stilgezeten. Het vakantiepark is uitgebreid met 20 luxe Duingalows en elf sfeervolle Lodgetenten. Een deel van de nieuwe Lodgetenten en villa’s (Premium Plus Duingalows) is momenteel al in gebruik genomen door de eerste vakantiegasten die hun meivakantie vieren op Duinrell.

19 nieuwe villa’s: Premium Plus Duingalows

Met de start van de meivakantie, zijn op 23 april jl. negentien nieuwe luxe villa’s in gebruik genomen. Deze ruime en luxe Premium Plus Duingalows hebben een verdieping en beschikken over een kookeiland, ruime woonkamer, slaapkamers met televisie, infraroodsauna en een terras met sfeervolle veranda.

 

 

Een nieuw type Duingalow: Tiny House

Duinrell introduceert dit seizoen ook een nieuw type Duingalow: een Tiny House voor 5 personen. Deze comfortabele en compacte vakantiewoning biedt plaats aan maximaal 5 personen en is sfeervol ingericht. Met de Tiny House speelt Duinrell in op de trend om te overnachten op een klein oppervlak: vakantiegasten hebben vooral de behoefte om lekker veel buiten te zijn.

 

 

Luxe en sfeervol kamperen in nieuwe Lodgetenten

Ook is het verblijfspark uitgebreid met elf nieuwe Lodgetenten. Op het landgoed van Duinrell zijn zeven Luxe Lodgetenten geplaatst, waarvan twee Lodgetenten met een aparte tent voor twee personen direct naast de grote Logetent.

Momenteel worden er vier Lodgetenten gebouwd voor 7 personen met een extra ruime indeling. Deze nieuwst Lodgetenten hebben een pagode-achtig dak, waardoor er binnen veel ruimte en hoogte is. Met deze uitbreiding komt het totaal aantal Lodgetenten op Duinrell op zestig stuks.

Quote Philip van Zuylen van Nijevelt zegt

“Duinrell is 65 jaar geleden gestart als camping. Natuurlijk bieden we nog steeds campingplaatsen, maar we denken ook mee met families die op een andere manier hun vakantie willen doorbrengen. Dan kan bij ons in nu alle vormen; op de camping, in een Lodgetent, in een gezellig vakantiehuisje en in onze superdeluxe vakantievilla de Oranjerie. Dat maakt dat wij in 2021 nog meer families een Duinrell-beleving kunnen bieden.”

Meivakantie met outdooractiviteiten

Duinrell biedt deze meivakantie 40 ‘coronaproof’ outdooractiviteiten voor jong en oud. Van unieke behind the scenes-tours bij de achtbaan, creaworkshops, bubbelvoetbal en mini-disco’s tot wandelen, fietsen en buitensporten. Tevens is er naast de grote speeltuin een picknickzone gecreëerd met nieuwe buitenbar en biedt het park in samenwerking met Vermaat Groep een bezorgservice aan.

Attractiepark en Tikibad

Het attractiepark en het Tikibad zijn nog tot nader bericht gesloten. Duinrell hoopt dat deze snel weer open mogen. “We zijn er klaar voor om ons park, net zoals vorig jaar, volgens het Veilig Samen Uit protocol te heropenen.”, aldus Cindy van Kester, woordvoerder Duinrell.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.