Vakantiepark Slagharen gaat weer open!

In het lente seizoen kunnen de consumenten er gelukkig weer samen op uit. Een unieke openstelling in april biedt families en vrienden de kans vakantiepark Slagharen op een speciale manier te beleven, dit vanaf het Paasweekend. Het team heeft ondanks de onzekere fase, ook tijdens de afgelopen wintermaanden, plannen ontwikkeld om klaar te zijn voor een nieuw seizoen met diverse hoogtepunten.

Niet vanzelfsprekend

Algemeen Directeur – Dave Storm – spreekt zich uit: ‘’Net als in 2020 leek de vooraf geplande openingsdatum voor 2021 niet vanzelfsprekend. Ondanks de harde lock-down die tot eind maart aan de orde is, merken we een ruime interesse vanuit de consument om erop uit te gaan. En met het separaat openen van de vakantieparkpoort spelen we in op deze behoefte. Uiteraard gaan we de opening aangrijpen om samen met onze gasten en medewerkers te vieren dat de lente volop bezig is en allereerst het vakantiepark de poort weer opent, een hoogtepunt op zich’’.

 

Lees ook dit artikel: Lees alles over Slagharen

 

Boekt de gast een verblijf op vakantiepark Slagharen dan is dit – vooralsnog – zonder toegang tot het attractiepark, dat opent op een nader te bepalen datum. Maar de prijzen zijn hierop aangepast en gasten ontvangen een familie entreekaart voor een datum dat het attractiepark weer geopend is! Wie er – met het eigen gezin of huishouding – even lekker op uit wil voor een weekend kan bij vakantiepark Slagharen genieten van diverse vakantiewoningen met de mooie natuur van het Vechtdal in de achtertuin. Het vakantiepark zelf is ruimtelijk opgezet met veel groen en leuke speeltuinen waar de kinderen natuurlijk fijn kunnen spelen. Daarnaast is Sunny Beach geopend en biedt het park een aangepast animatieprogramma, waarbij de alom bekende mascottes Randy & Rosie niet zullen ontbreken. Te denken valt aan een kidsclub met activiteiten als knutselen, bakken, sport & spel en disco. Ieder weekend wordt er tevens een speurtocht, online bingo en quiz georganiseerd.

Faciliteiten

Vakantiepark Slagharen blijft uiteraard de landelijke richtlijnen volgen en treft hiervoor maatregelen. Alhoewel de restaurants gesloten zijn voor gasten van het vakantiepark wordt er wel een ontbijt, gourmetschotel of bijvoorbeeld een borrelbox bezorgd bij de vakantiewoning. Ook kan er gebruik worden gemaakt van take-away gerechten, het winkelaanbod middels personal shopping en het zogenaamde click & delivery principe.

Vechtdal

Vanuit vakantiepark Slagharen trekt de gast zo het natuurgebied van het Vechtdal in.
Slagharen ligt naast het groene Vechtdal in het noordoosten van Overijssel en in het Vechtdal is genoeg te doen. Het Vechtdal is een natuurrijke, groene en gastvrije omgeving waar men echt tot rust kan komen, met een variëteit aan tochten om te fietsen, wandelen, mountainbiken of varen over de Vecht.

El Torito in Slagharen

Attractiepark Slagharen mogelijk eind april weer open

Alhoewel attractiepark Slagharen nu is gesloten, is het team aan de achterkant toch bezig met de voorbereidingen en is er klaar voor zo snel als de overheid openstelling van attractieparken in Nederland toelaat. Wanneer de gast een verblijf boekt bij vakantiepark Slagharen in de periode tot en met 22 april, dan zit de toegang tot het attractiepark vooralsnog niet inbegrepen. Voor nu hoopt het management het attractiepark te kunnen openen per start van de eerstvolgende schoolvakantie. Bij voorkeur uiteraard eerder, omdat er geacht wordt dat dit met alle genomen maatregelen zeker veilig kan.

Veilig & zorgeloos er op uit

Het protocol ‘Veilig Samen Uit’, dat afgelopen jaar is opgesteld tezamen met de brancheverenigingen Club van Elf en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen is ook van kracht in 2021. Het Park heeft toegewerkt naar een nieuw normaal, waarbij plezier maken voorop blijft staan, maar de extra maatregelen zijn geïntegreerd in de bedrijfsvoering.

 

 

Om gasten te stimuleren in het boeken van een vakantie in Nederland biedt Slagharen flexibel omboeken. Wat betekent dat de gasten zorgeloos kunnen beginnen aan de voorpret. Mocht er zich onverhoopt een corona situatie voordoen dan kan de reservering van het verblijf omgezet worden.

 

 

 

 

 

Comments are closed.