5x Natuurhuisjes geschikt voor de trouwe viervoeter

Wanneer je op vakantie gaat met de hond, dan is het vaak een behoorlijke zoektocht om een vakantiehuisje te vinden waar de hond is toegestaan. Voor veel mensen is het vanzelfsprekend dat de trouwe viervoeter erbij is, maar helaas is dat niet het geval bij alle vakantiehuisjes.

Natuurhuisje, expert op het gebied van huisjes in de natuur, heeft een groot aanbod van natuurhuisjes waar honden ook mee naartoe mogen. In één op de drie huisjes die via de site verhuurd worden, is de viervoeter welkom. Het boekingsplatform heeft een vijftal huisjes in eigen land op een rij gezet. Van wandelen in de Veerse bossen tot relaxen tussen oude loofbomen in Putten, voor de hond, maar ook voor het hele gezin, is er meer dan genoeg te beleven.

Rust en ruimte in Haaksbergen

Midden in de bossen van Haaksbergen ligt dit verborgen natuurhuisje. Voor iedereen die waarde hecht aan privacy en natuur, is dit huisje een fijne uitvalsbasis voor het hele gezin. Met alleen maar bos om het huisje heen, zijn het enkel de vogels die je ‘s ochtends wakker fluiten. Vlakbij het huisje ligt de hei, en dat is de uitgelegen plek om lange wandelingen te maken met de trouwe viervoeter. Het terrein van het natuurhuisje zelf biedt ook meer dan voldoende ruimte waar het hele gezin, maar ook de hond, zich gegarandeerd weet te vermaken. Eenmaal binnen wordt ieders oog gelijkgetrokken naar de centrale plek in het huis – de knusse houtkachel in de woonkamer. Steek ‘s avonds de kachel aan, pak de bordspellen erbij en geniet met het hele gezin van een gezellige spelletjesavond in jullie eigen boshuisje. Daarnaast zijn er in het huisje drie slaapkamers aanwezig, met als extra voor de kinderen: stapelbedden!

 

Lees ook dit artikel: TEXT

 

Klein maar fijn in Den Ham

Dit Tiny House ziet er op het eerste gezicht niet heel gezellig uit, maar wanneer de deuren opengaan zorgt dit voor een fijne verassing. De kleine ruimte in combinatie met de natuurlijke materialen zorgen gelijk voor een knus gevoel. Het mag dan wel klein zijn, maar het huisje biedt alles wat je maar nodig hebt. Met twee slaapkamers, badkamer en een compleet ingerichte keuken, is meer ook niet nodig. Aan dit Tiny House grenst zich een grote veranda, waar je onder het genot van een drankje kunt genieten van de omgeving. De hond wordt hier ook niet vergeten, want met een bosrijke omgeving zijn er meer dan genoeg wandelroutes waar je trouwe viervoeter zich uit de voeten kan werken. Met het Zandstuvebos op loopafstand en ander natuurschoon, zoals Eerde, Junne, de Engberkdijksvenen, kan iedere natuurliefhebber hier zijn hart ophalen. Trek de wandelschoenen maar aan en ga erop uit!

 

 

Heerlijk vertoeven in de Vrouwenpolder

Bij dit luxe natuurhuisje zijn zowel het bos én de zee binnen handbereik. Met het bos direct naast het huisje en het strand op slechts 10 minuten fietsen, maakt dit een fijne plek om compleet tot rust te komen. Ga met de hond wandelen door het Veerse bos of loop over het strand voor een verkoelende zeebries. Na afloop van de wandeling kun je ontspannen in het luxe huisje en neerploffen op de bank onder het genot van een kop koffie. De woning zelf beschikt over twee slaapkamers, moderne keuken en een badkamer met regendouche. En paardenliefhebbers opgelet: paarden zijn, naast honden, ook meer dan welkom bij deze woning. Vanaf het buitenterras is er vrij uitzicht over de wei waar, misschien wel, je eigen paard rondloopt.

Idyllisch overnachten in Putten

Dit idyllische natuurhuisje ligt verscholen tussen oude loofbomen in Putten. Wie zich even één wilt voelen met de natuur en tot rust wil komen, is hier op het juiste adres. Het huisje heeft vanbinnen alles wat je ook maar verwacht van een boshuisje: een knusse houtkachel, houten lambrisering en een vintage uitstraling. De ongedwongen sfeer die hier heerst zorgt voor een gevoel van thuiskomen. Zelfs ’s ochtends is er geen omkijken naar het ontbijt, dit wordt namelijk geheel voor je gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is achteroverleunen in één van de grote fauteuils en ontspannen. De natuur is ook maar een voetstap verwijdert: de Veluwe is hier namelijk je achtertuin. Neem de hond mee voor een wandeling over de heidenvelden of het Veluwemeer en geniet van de natuur: Just take it all in.

Duurzaam overnachten in Riel

Duurzaam overnachten is helemaal in tegenwoordig en de eigenaren van dit natuurhuisje hebben dat helemaal begrepen. De zonnepanelen, duurzame isolatiematerialen en de groene stroom zijn maar een greep van de keuzes waaraan er bij dit huisje gedacht is aan duurzaamheid. Aan het rand van het natuurgebied de Regte Heide ligt dit twee slaapkamer grote huisje. Het beschikt over een complete woonkeuken voorzien van alle gemakken en een moderne badkamer. Tijdens een wandeling in het nabijgelegen bos maak je kans om diverse uilen, wezels en reeën tegen te komen. Ook de hond heeft bij een overnachting in dit huisje niks te klagen. Met twee hondenlosloopgebieden in de buurt, is er voor de trouwe viervoeter ook genoeg te beleven!

 

 

 

 

 

Comments are closed.