Luxe villaresort Puur Exloo speelt in op de workationtrend

Heb je alle hoeken van de eettafel wel gezien? Alle speeltuintjes in de wijde omtrek bezocht met de kids? Alle rondjes rondom je huis gelopen? Steeds meer mensen ervaren dat tijdens de lockdown de muren op hen afkomen en ze er echt even tussenuit willen. Familie resort Puur Exloo speelt daarom in op de workationtrend.

Bungalow van Landal in Exloo

Bungalow van Landal in Exloo

Een week lang verblijven in een ruime vijf sterren villa in de Drentse natuur. Het park zorgt voor een activiteitenprogramma voor de kinderen en de ouders kunnen ondertussen rustig werken. Ook alle faciliteiten rondom het park zijn coronaproof.

Het nieuwste vakantiepark

Puur Exloo is het nieuwste vakantiepark van Drenthe. Het luxe familieresort grenst aan Unesco Geopark de Hondsrug en heeft 80 villa’s van 5-sterren niveau. “Een verblijf bij Puur Exloo is ook tijdens de lockdown supercoronaproof,” vertelt Hans van Leeuwen, trendwatcher en actief bij de ontwikkeling van het resort. “Je hebt alle ruimte in en rondom je eigen villa die uiteraard grondig gereinigd is. Je kunt zelf inchecken met een sleutelcode. Boodschappen of maaltijden kun je laten bezorgen op het park of afhalen bij de lokale ondernemer. Je verblijft middenin de pure Drentse natuur, een van de mooiste regio’s van Nederland. Je kunt gerust een uur wandelen zonder dat je iemand tegenkomt!”

 

 

Een workation is een samentrekking tussen work en vacation. Steeds meer mensen combineren het werken en vakantie vieren stelt van Leeuwen, die naast dit project actief is als trendwatcher en adviseur in de recreatiesector. “We verwelkomen vooral mensen uit de steden in de lockdown. Ze wonen op een klein oppervlakte en beide ouders hebben een veeleisende baan. Nu ze de kinderen ook nog 24/7 thuis hebben, hen moeten onderwijzen en zelf moeten werken is het huis letterlijk te klein. De villa’s van Puur Exloo zijn tenminste 110 m2, zijn vrijstaand en in een bosrijke omgeving. Er zijn tenminste drie slaapkamers en veel villa’s hebben een eigen sauna. In de villa is een eigen wifinetwerk dat is aangesloten op glasvezel. Veilig voor integer werk en je kunt zonder problemen videobellen,’’ legt van Leeuwen uit.

 

 

Puur Exloo is een park dat een sterke verbinding met de lokale omgeving heeft. De lokale ondernemers zijn de huisleveranciers voor de vakantiegangers. “Ook nu in de lockdown leveren ze maaltijden, verse broodjes of boodschappen bij de villa,’’ vertelt hij verder. “Gasten bestellen die eenvoudig via ons gast infokanaal. Je steunt dus direct de lokale ondernemer.” De mooie natuur nodigt uit voor wandelen, hardlopen of fietsen om even de benen te strekken tussen de werkdag.

de brink van Exloo

Puur Exloo ligt bij Exloo zo’n 14 kilometer vanaf Emmen. Dit is 175 kilometer van Utrecht. Je kunt je elektrische auto opladen bij het park. Kijk voor meer informatie op: https://puurexloo.com/kom-op-workation-in-de-drentse-natuur-verblijf-in-een-luxe-villa-bij-puur-exloo/ Een midweek is te boeken vanaf €399,- p.p. De boekingen van Puur Exloo verlopen via Landal GreenParks.

 

 

 

 

 

Comments are closed.