Hier vind je slechts bergen en natuur, waar je ook kijkt

In januari 2021 begint bij hotel Bergblick in het Tannheimer Tal een nieuwe tijd van genieten. Dan heeft dit hotel in de natuur een ingrijpende verbouwing achter de rug. Veel vaste gasten van heinde en verre omschrijven het hotel als een buitengewoon oord van welzijn.

Panoramisch zwembad

Het nieuwe panoramische binnen- en buitenzwembad met een prachtige ligweide wordt het exclusieve hart van de SPA in hotel Bergblick, waar alles draait om “je goed voelen”. De receptie, de lobby, het restaurant en de bar zijn allemaal opnieuw ontworpen zodat de gast nog meer kan genieten van de tijd voor zichzelf. Een grote deluxe suite met drie slaapkamers op de bovenste verdieping biedt zeer veel leefruimte. Het hoofdgebouw is uitgebreid met vier juniorsuites, die elegant en comfortabel zijn en zijn ingericht met warme hout- en natuurlijke tinten. Iedere kamer is uniek. Het meubilair is van het fijnste handwerk. In de nieuwe ondergrondse parkeergarage staan de auto’s van de gasten zowel in de zomer als in de winter perfect gestald. Er is ook gedacht aan elektrische aansluitingen voor elektrische auto’s.

 

 

Het Tannheimer Tal staat bekend als een van de mooiste hooggelegen dalen van Europa. Op een prachtige afgelegen locatie te midden van weilanden, bossen en bergen verwelkomen hoteldirecteur Daniel Braun en zijn team de genieters met een legendarische Tiroolse gastvrijheid. Het vertraagde ritme dat het hele hotel kenmerkt, pakt je vanaf het allereerste moment. In december, als het nieuwe Bergblick zijn deuren weer opent, duurt het niet meer lang voordat het winter is. Kilometerslange loipes, geprepareerde winterwandelpaden, skipistes en rodelbanen, natuurlijke ijsvlaktes om op te schaatsen, ongerepte landschappen om in te wandelen op sneeuwschoenen: dat is de omgeving van het Bergblick. Met de auto ben je in drie minuten bij de dichtstbijzijnde skilift.

De ski- en wandelbus stopt direct bij het hotel. Hiermee kunnen actieve wintergasten gratis door het hele dal reizen. Langlaufers kunnen hun sporen achterlaten op 160 kilometer perfect geprepareerde loipes tussen Jungholz, Tannheim, Grän en Nesselwängle. Een bijzonder populaire ronde gaat van Tannheim naar Vilsalpsee. Wanneer de langlaufers hun sporen trekken door het beschermde natuurgebied, ontdekken zij een ongerept landschap en indrukwekkende bergpanorama’s.

 

 

Genieten van het moment, dat is waar het om gaat. Op de ski’s of stap voor stap door de winterse natuur, in het dal of op de bergtoppen. Ook hotel Bergblick houdt zich aan dit motto: een goed boek lezen, een kopje thee bij de open haard drinken, de sauna met panoramisch uitzicht bezoeken. In het wellness-, spa- en beautygedeelte draait alles om het loslaten. Laat je tijdens een winterse time-out verwennen door ontspannende massages en verzorgende behandelingen. Het concept van de natuurlijke keuken is gebaseerd op verse producten van kwaliteitsleveranciers. Falstaff heeft de keuken in Hotel Bergblick de hoogste cijfers gegeven. Gault Millau rekent deze keuken ook in 2020 tot de meest overtuigende restaurants van het land.

Time-out winter (10-01-21 tot 16-01-21) arrangement

Inclusief: 5 nachten boeken, 4 nachten betalen, ¾-genieter-pension Bergblick, gebruik van de Bergblick SPA, alle inbegrepen services – Prijs p.p.: vanaf 540 euro

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.