Nieuwe verzekering voor huiseigenaren dekt schade vakantiewoning door gasten

Het overkomt huiseigenaren: opzettelijk aangerichte schade aan hun vakantiewoning door gasten. De nachtmerrie, en veel gehoorde angst van huiseigenaren. Belvilla introduceert in samenwerking met Villasure de Belvilla Huiseigenarenverzekering; een complete vakantiewoningverzekering die óók volledige dekking biedt tijdens de periode van verhuur, óók als de schade opzettelijk door huurders wordt veroorzaakt, zonder eigen risico en zonder maximum.

Zelfs de gemiste huurinkomsten bij schade worden vergoed tot een maximum van € 250.000. Met deze verzekering speelt de specialist op het gebied van vakantiehuizen in op de wens van huiseigenaren.

Angst voor schade onder huiseigenaren

Als full-service aanbieder van vakantiehuizen, gaat Belvilla een stapje verder met deze verzekering voor haar huiseigenaren. In samenwerking met het online platform van Villasure biedt de specialist nu een verzekering die naast een woonhuis-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering ook bij verhuur een complete dekking biedt. Zelfs schade die door huurders opzettelijk is aangericht is gedekt. Onderscheidend is de vergoeding van gemiste verhuurinkomsten als de woning door schade niet te verhuren is. De verzekering bevat standaard een dekking voor zwembaden en kunst, en aansprakelijkheidsclaims van huurders.

 

 

“We merken tijdens onze gesprekken dat veel huiseigenaren, die nadenken over het verhuren van hun huis aan vakantiegangers, vaak de angst hebben dat gasten schade aanrichten waarvoor zij zelf moeten opdraaien”, aldus Mark Groen, Sales manager bij Belvilla. “Met de dekking van opzettelijke schades door gasten plus de dekking van gemiste verhuuropbrengsten i.v.m. reparaties halen wij een zorg weg bij de huiseigenaren.”

Allard Vogelpoel, Head of Homeowner Marketing van OYO Vacation Homes, waar Belvilla onderdeel van is, licht verder toe: “Er is grote behoefte aan een complete verzekering die de huidige en potentiële huiseigenaren zekerheid geeft bij verhuur. Een verzekeringspartij uit eigen land speelt hierbij ook een rol. Met name voor (Nederlandstalige) huiseigenaren met huizen in het buitenland is het prettig dat alles omtrent de verzekering in hun eigen taal beschreven is en behandeld wordt.”

 

 

De Belvilla Huiseigenarenverzekering is door Villasure ondergebracht bij Private Insurance Assuradeuren, een gevolmachtigd agent van diverse internationaal opererende verzekeraars.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.