Antor Nederland Media Workshop dit jaar digitaal

Vanwege de corona-pandemie is een fysieke Antor Media Workshop dit jaar helaas niet mogelijk. Om toch de mogelijkheid tot netwerken en uitwisseling te bieden, is er gekozen voor een digitaal evenement op 26 november 2020.

Samenwerkingen tussen bestemmingen en journalisten

“Juist in een jaar dat getekend is door covid-19 is een ontmoeting met journalisten, fotografen en influencers van belang. We praten over nieuwe ontwikkelingen, interessante ideeën voor de ontwikkeling van content en mogelijke samenwerkingen.”, aldus Eleni Skarveli, voorzitter van ANTOR Nederland.

 

 

De 23 Antor-bestemmingen bieden samen een zeer divers aanbod en voldoen daarmee aan de meest uiteenlopende verwachtingen van de consument. Vertegenwoordigers van de volgende bestemmingen zijn aanwezig: Aruba, België Vlaanderen, België Wallonië, Cyprus, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Ierland, Israël, Kroatië, Luxemburg, Marokko, Peru (nieuw), Polen, Portugal, Spanje, Tsjechië, Tunesië, Zweden en Zwitserland.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.