Antor Nederland Media Workshop dit jaar digitaal

Vanwege de corona-pandemie is een fysieke Antor Media Workshop dit jaar helaas niet mogelijk. Om toch de mogelijkheid tot netwerken en uitwisseling te bieden, is er gekozen voor een digitaal evenement op 26 november 2020.

Samenwerkingen tussen bestemmingen en journalisten

“Juist in een jaar dat getekend is door covid-19 is een ontmoeting met journalisten, fotografen en influencers van belang. We praten over nieuwe ontwikkelingen, interessante ideeën voor de ontwikkeling van content en mogelijke samenwerkingen.”, aldus Eleni Skarveli, voorzitter van ANTOR Nederland.

 

 

De 23 Antor-bestemmingen bieden samen een zeer divers aanbod en voldoen daarmee aan de meest uiteenlopende verwachtingen van de consument. Vertegenwoordigers van de volgende bestemmingen zijn aanwezig: Aruba, België Vlaanderen, België Wallonië, Cyprus, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Ierland, Israël, Kroatië, Luxemburg, Marokko, Peru (nieuw), Polen, Portugal, Spanje, Tsjechië, Tunesië, Zweden en Zwitserland.

Antor Nederland Media Workshop verzoek tot deelname

Vul je e-mail adres in om ANTOR te laten weten dat je wilt deelnemen. Anke zal vervolgens contact met je opnemen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.