Zannier Hotels opent een gloednieuw resort in Vietnam

Het getuigt van doorzettingsvermogen en duurzaam ondernemerschap: Arnaud Zannier, een van de meest innovatieve persoonlijkheden in het luxehotelsegment, kondigt voor 1 december 2020 een gloednieuw resort aan, in de Vietnamese provincie Phu Yen.

De opening van “Zannier Hotels Bãi San Hô” – 71 ruime villa’s aan een nu nog onbekende baai en omgeven door 98 hectare weelderige natuur – wil tegelijk ook de hotelsector over de hele wereld een hart onder de riem steken en aanmoedigen om te blijven geloven in een mooie toekomst voor dit prachtige, gastvrije beroep.

Sinds de opening van het allereerste hotel, Le Chalet in Megève in 2011, is Zannier Hotels erin geslaagd een heel eigen plek te veroveren in de luxehotelbranche, door een uitgesproken keuze voor een unieke intieme en warme stijl. Zonder evenwel zijn kernwaarden van authenticiteit, culturele uitwisseling en eenvoud uit het oog te verliezen.

Middenin de natuur

Met de opening van dit nieuwe resort middenin de natuur blijft de ondernemer, die gespecialiseerd is in authentieke tophotels, trouw aan zijn principes. In totaal gaat het om 71 villa’s in drie architecturale stijlen die elk naar een andere etnische cultuur uit Vietnam verwijzen. De gasten die er straks het oude jaar komen uitwuiven, zullen zich mogen verheugen op een even exotische als ongerepte plek. Het resort beschikt bovendien over drie restaurants met telkens een heel ander aanbod. De infrastructuur is tegelijk sober en verfijnd – zoals Bà Hai, met zijn indrukwekkende puntdak van wel 12 meter hoog. De vele faciliteiten en excursies op maat staan garant voor een totale ontspanning. Je kan bijvoorbeeld diverse sporten beoefenen of je in de lokale cultuur onderdompelen. Maar natuurlijk altijd met een diep respect voor de omgeving.

 

Lees ook dit artikel: Zo vind je balans in Vietnam

 

Voor Arnaud Zannier gaan luxe en eenvoud in de huidige, nooit eerder geziene internationale context beter dan ooit samen: “Onbekende plaatsen ontdekken, waar de lokale cultuur nog helemaal intact is, en je perfect thuis voelen aan de andere kant van de wereld: dat is wat wij onze gasten in onze verschillende hotels willen bieden, van Cambodja tot Namibië, maar ook in Europa en nu in Vietnam.”

 

 

Zannier Residences

En in Bãi San Hô mag je dat “thuisgevoel” zelfs heel letterlijk nemen. Aan dat schitterende fijnzandstrand en die prachtige, ongerepte baai wil Arnaud Zannier namelijk ook een complex van luxeresidenties met bijbehorende diensten bouwen. Op de privéheuvel in het noorden van het schiereiland zullen villa’s met 3 tot 5 kamers te koop worden aangeboden. Met dit project krijgt het verhaal van Zannier Hotels weer een heel nieuw hoofdstuk. Ongetwijfeld zullen er weldra in alle hoeken van de wereld nog vele andere volgen. In Mexico bijvoorbeeld zijn de plannen al in volle ontwikkeling en staat de opening gepland voor 2022.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.