Een vakantie weg van de drukte in 2021 op een boot

Veel Nederlanders en Vlamingen hebben riviervakanties in 2020 ontdekt. We hebben allemaal gedroomd van een vakantie ver weg van de drukte en midden in de natuur tijdens deze gecompliceerde periode; en het riviertoerisme is dit jaar dé ideale vorm van vakantie om tijd met uw geliefden te spanderen.

Vaarseizoen 2021

Wat als 2021 het jaar was van de terugkeer naar de wortels, gezinsvakanties, avontuur en vervullende ervaringen? Het geheim om de beklemmende toeristische drukte te vermijden en uitzonderlijke momenten te beleven?

 

 

Dus de boot heeft zijn speelkaarten. Het is de beste manier om volgend jaar op vakantie te gaan. U leeft naar het ritme van het water, in de open lucht, in volledige autonomie aan boord van uw boot, u wordt elke dag wakker op een andere plaats, het is echt exotisch.

 

 

Kapitein worden van uw eigen boot, zonder dat u een vaarbewijs of ervaring nodig hebt, betekent unieke plaatsen ontdekken, ver van de toeristische trekpleisters, om in alle vrijheid van de natuur te genieten en de authentieke charme van elke streek te ontdekken.

Eenvoudig concept

Het concept is uiterst eenvoudig, want het is voldoende:
1. Om uw bestemming te kiezen,
2. Om uw boot te selecteren: er is iets voor alle soorten bemanningen en voor alle budgetten,
3. En om extra’s toe te voegen voor nog meer plezier: barbecue, fietsverhuur, visuitrusting, schoonmaak-pakket.

En wees niet bang om uw vakantie met Le Boat vooraf te boeken! Vakantiegangers worden beschermd door het flexibele “Boeken met vertrouwen”-reserveringsbeleid van Le Boat, dat gasten de mogelijkheid biedt hun boeking gratis te wijzigen tot de dag van vertrek. Vakantiegangers worden gerustgesteld door Le Boat’s “Covid Veiligheidshandvest”.

Aangezien de vraag naar alle bestemmingen van Le Boat naar verwachting groot zal zijn in 2021, worden klanten aangemoedigd om nu te boeken om er zeker van te zijn dat ze het type boot en de datum hebben die ze willen. Met de “Wees de eerste”-aanbieding kunnen ze profiteren van kortingen tot 15% als ze vóór het einde van 2020 boeken.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.