Derde reisbedrijf vestigt zich op Groningen Airport Eelde

De reisorganisatie Travel4Reasons vestigt zich per 1 november op Groningen Airport Eelde. Marc Tolsma, eigenaar Travel4Reasons: “Na ruim 10 jaar in het centrum van Groningen te zijn gehuisvest, is Groningen Airport Eelde voor mij een logische en inspirerende plek om Travel4Reasons verder uit te bouwen.

Wij gaan ons dienstenaanbod verder uitbreiden en zijn straks tevens in te zetten als locatiemarketeers, videograaf en dronepiloot. Juist omdat op Groningen Airport Eelde meerdere bedrijven zijn gevestigd die zich richten op vliegen met drones én de luchthaven de juiste faciliteiten hiervoor heeft kan dit elkaar zeer goed versterken.”

 

 

Derdebedrijf alweer

Travel4Reasons is het derde reisbedrijf op de luchthaven. Ook BBI Travel, de Scandinavië, Ierland en IJsland specialist die onlangs wintervluchten vanaf Groningen Airport Eelde naar Zweden en Noorwegen lanceerde en Reisburo Airport Eelde zijn op de luchthaven gevestigd.

 

 

Bart Schmeink, interim-directeur Groningen Airport Eelde: “Deze ontwikkeling van steeds meer bedrijven die zich op de luchthaven vestigen, past goed in onze strategie om de maatschappelijke basis van de luchthaven verder te verbreden. We zijn met meer partijen in gesprek die hier ruimte zoeken, maar ook met partijen die zich in de regio willen vestigen en een internationale luchthaven in de buurt willen hebben.”

Uitgebreid dienstenaanbod

Travel4Reasons is al jarenlang specialist in themareizen naar het Verenigd Koninkrijk, Ierland en IJsland, zoals rond-, camper-, golf- en whiskyreizen. Sinds de corona-crisis biedt Travel4Reasons ook Whiskyreizen in eigen land en themareizen door de drie Noordelijke provincies en het Waddengebied. Vanaf 1 januari 2021 wordt het ook mogelijk om het team van Travel4Reasons in te huren als videograaf, dronepiloot en locatiemarketeer.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.