Cathay Pacific lanceert Whatsapp-klantenservice voor Nederlandse reizigers

Internationale luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific lanceert een nieuw geverifieerd Whatsapp-account als extra servicekanaal voor Nederlandse consumenten, reizigers van Cathay Pacific. De Whatsapp-functie, die vanaf vandaag beschikbaar is, biedt passagiers van de Hongkongse airline op een snelle en laagdrempelige manier hulp bij het boeken van een vlucht, wijzigen of upgraden van bestaande boekingen en bij vragen over bijvoorbeeld bagage.

De beste service

Cathay Pacific focust zich, te allen tijde, op het leveren van de beste service aan haar passagiers, tijdens elke fase van hun reis. Van het boeken van een vlucht tot aankomst op de bestemming, dankzij de nieuwe Whatsapp-service biedt de luchtvaartmaatschappij haar reizigers op ieder willekeurig moment een extra klantenservicekanaal, waardoor zij gemakkelijk in contact kunnen komen met Cathay Pacific.

 

 

‘We streven er altijd naar om onze klanten het gemak en de geruststelling te bieden die zij belangrijk vinden. De hedendaagse manier van communiceren is de afgelopen jaren erg veranderd. Tegenwoordig communiceren onze reizigers, naast via gebruikelijke middelen zoals de telefoon of per mail, ook graag door middel van instant messaging.’, aldus Kinto Chan, Regional General Manager Europe bij Cathay Pacific. ‘Door de toevoeging van de WhatsApp service-tool kunnen we een naadloze en efficiënte klantenservice-ervaring bieden hier in Nederland. De service zal het voor onze klanten nog gemakkelijker maken om een vlucht te boeken, bestaande boekingen te beheren of informatie te krijgen over hun volgende reis met ons.’

 

 

Al jaren is het één van de hoogste prioriteiten van de Hongkongse luchtvaartmaatschappij om de beste service aan haar reizigers te verlenen. Daarom kondigde Cathay Pacific eerder dit jaar Cathay Care aan, een programma met duidelijke maatregelen op elk moment van de reis, zodat reizigers met vertrouwen en een veilig gevoel naar hun bestemming vliegen. Mede dankzij Cathay Care kreeg Cathay Pacific recentelijk een beoordeling van 5 uit 5 sterren vanwege haar coronamaatregelen van boekingssite Skyscanner. De Whatsapp-service van Cathay Pacific is zeven dagen per week beschikbaar voor Nederlandse reizigers tussen 9:00 en 18:00 uur via het telefoonnummer: +85227472747. Meer informatie is te vinden op de website van Cathay Pacific.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.