Qatar Airways geeft 100.000 gratis tickets weg aan de zorgverleners

Qatar Airways schenkt 100.000 gratis tickets aan zorgverleners in de eerste lijn en wil hen hiermee als helden bedanken voor de verzorging van patiënten tijdens de huidige COVID-19-pandemie.

Qatar Airways kreeg de afgelopen maanden grote waardering van passagiers en overheden als de belangrijkste luchtvaartmaatschappij die mensen weer thuisbrengt. De maatschappij realiseerde haar missie om meer dan een miljoen mensen te repatriëren door 24 uur per dag en 7 dagen per week operationeel te blijven en meer dan 100 chartervluchten aan te bieden. In lijn met haar baanbrekende rol bij de wereldwijde inspanningen om gestrande passagiers te repatriëren, erkent en beloont de luchtvaartmaatschappij nu zorgverleners van over de hele wereld.

De giveaway actie van Qatar Airways gaat in vandaag 12 mei, de ‘Internationale Dag van de Verpleging’ en sluit af op 18 mei om 23.59 uur (lokale Doha-tijd, 1 uur later dan onze Midden-Europese tijd). Professionele zorgverleners kunnen zich voor dit exclusieve aanbod inschrijven op qatarairways.com/ThankYouHeroes. Via een formulier ontvangen ze een unieke promotiecode, aangeboden op een first come, first served basis.

 

 

Procedure om in te schrijven en te reserveren

Professionele zorgverleners uit alle landen ter wereld komen in aanmerking voor gratis tickets. Met het oog op een eerlijke en transparante aanvraagprocedure, krijgt elk land dagelijks een aantal tickets toegewezen volgens het aantal inwoners, gespreid over zeven dagen tussen 12 en 18 mei. De tickets worden tijdens de hele campagneperiode dagelijks om 00:01 uur ‘s ochtends Doha-tijd (23:01 uur AMS/BRU tijd) vrijgegeven.

Zorgverleners die de promotiecode ontvangen, kunnen voor zichzelf en een medereiziger naar keuze twee gratis retourtickets in Economy Class boeken op vluchten uitgevoerd door Qatar Airways, naar om het even welke bestemming ter wereld. De tickets moeten vóór 26 november 2020 worden geboekt voor reisdata tot 10 december 2020. Ze zijn volledig flexibel en laten onbeperkt toe om bestemming en datum te wijzigen zonder kosten. Tarieven en toeslagen worden niet in rekening gebracht op de tickets; de luchthaventaksen zijn van toepassing.*

Als extra blijk van waardering krijgen de zorgverleners een voucher met 35% korting om in te ruilen bij de Qatar Duty Free verkooppunten op Hamad International Airport (HIA), de ultramoderne hub van de luchtvaartmaatschappij in Doha, voor gebruik tot en met 31 december 2020**.

Qatar Airways Group Chief Executive, Zijn Excellentie de heer Akbar Al Baker, zei: “Bij Qatar Airways zijn we ongelooflijk dankbaar voor de inzet en het harde werk van professionals in de gezondheidszorg over de hele wereld bij het verzorgen van mensen in deze onzekere tijden. Hun heldhaftige blijk van vriendelijkheid, toewijding en professionaliteit heeft honderdduizenden levens over de hele wereld gered.“

“We hebben een sterke vertrouwensband opgebouwd met passagiers, regeringen, handelspartners en luchthavens als een betrouwbare partner tijdens deze crisis. We zijn van plan onze missie voort te zetten door de ongelooflijke inspanningen van deze helden te erkennen. Onze bemanning en organisatie heeft de afgelopen drie maanden nooit de hoop of de missie opgegeven om mensen thuis te brengen en dat zijn we nu ook niet van plan.”

“Verenigd in toewijding delen we onze dankbaarheid. Nu is het onze beurt om iets terug te geven aan de mensen in de eerste lijn van de gezondheidszorg. Alle woorden en gebaren schieten tekort om deze dappere mensen te vergoeden, maar we hopen dat ons kleine gebaar van een gratis retourvlucht met Qatar Airways hen in staat stelt om van een welverdiende vakantie te genieten, familie en vrienden te bezoeken of een bestemming te verkennen waar ze altijd al van gedroomd hebben, nu de reisbeperkingen beginnen te versoepelen”.

 

 

Qatar Airways kondigde onlangs aan dat het is begonnen met een gefaseerde aanpak om zijn netwerk uit te breiden, in overeenstemming met de evolutie van de passagiersvraag en de verwachte versoepeling van inreisbeperkingen over de hele wereld. De maatschappij wil haar netwerk tegen eind mei opnieuw opbouwen tot een eerste 52 bestemmingen en tegen eind juni tot 80 bestemmingen.

* Dit aanbod is enkel beschikbaar voor vluchten die door QR zelf worden uitgevoerd. De in aanmerking komende zorgberoepen zijn beperkt tot: arts, verpleegkundige, paramedicus, apotheker, laborant en klinisch onderzoeker. Een geldig werkgevers-ID moet op de luchthaven bij het inchecken worden getoond. ** Er zijn bepaalde voorwaarden van toepassing, verdere details bij de verkooppunten, voucher geldig tot 31 december 2020.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.