Keukenhof komt naar jou toe

Keukenhof is deze lente virtueel open. Als gevolg van het coronavirus kunnen bezoekers niet zelf naar Keukenhof komen. Het park staat prachtig in bloei en dat zorgt voor de typisch Hollandse bloemenbeelden.

Al het moois in het park toont Keukenhof via de video’s die 3 keer per week op de online media worden geplaatst. Deze video’s zijn succesvol: ze bereiken miljoenen mensen en het aantal volgers op de socialmediakanalen van Keukenhof steeg met 25%.

 

 

Keukenhof op televisie

Keukenhof 2020 is ook te volgen via speciale televisieproducties. Nederlandse en buitenlandse televisieploegen maken opnames in het park.

 

 

Zaterdag 11 april zond omroep Max een speciale Keukenhof documentaire uit en op 9 april deed de NPO dat in BinnensteBuiten. Op woensdagmiddag 8 april was Keukenhof te zien bij TV West. Zo krijgt iedereen een unieke mogelijkheid om actuele Keukenhofbeelden te zien.

Keukenhof is nog tot en met 10 mei 2020 virtueel geopend. Er komt binnenkort ook een virtuele 360 graden tour door het park beschikbaar, zodat je als bezoeker zelf toch een virtuele wandeling door Keukenhof kunt maken. Ook deze is te zien via @visitkeukenhof op Facebook, Instagram en YouTube.

 

Steun de actie hulp voor de tulp

Verras jouw dierbaren met een boeket verse tulpen. Vrienden, familieleden, collega’s, wij verrassen hen graag, namens jou, met een brievenbus pakket met tulpen. Het boeket wordt voorzien van een kaart met jouw persoonlijke boodschap. Lees hier over deze hartverwarmende actie.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.