Hotel Indigo opent botanisch geïnspireerd hotel in Brussel

IHG’s boetiekmerk Hotel Indigo kondigt met trots de opening aan van Hotel Indigo® Brussels – City op Karel Rogierplein in Brussel. Het hotel ligt op loopafstand van enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden en restaurants van de stad en grenst aan de glimmende internationale kantoorgebouwen van het centrum van Brussel, lokaal genoemd als “Little Manhattan”. Het hotel is de perfecte keuze voor zowel toeristen als zakenreizigers.

Botanische Tuinen

Net achter deze bruisende moderniteit ligt een mooie en rustige groene ruimte, de Botanische Tuinen, ook een bezoek waard voor degenen die al in het hotel verblijven. Brussel is het epicentrum van architecturale schatten met unieke buurten verspreid over de stad. Van de koninklijke wijk tot het grote paleis en Îlot Sacré met het gotische stadhuis uit de 15e eeuw, de stad heeft veel te bieden aan bezoekers. Lees verder.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.