Zo wordt je huwelijksreis met kinderen een succes

Veel pas getrouwde stellen gaan de wittebroodsweken in met een huwelijksreis op de planning. Bijzondere en exotische bestemmingen zijn favoriet, daar de vakantie dient aan te sluiten bij het zojuist voltrokken sprookjeshuwelijk. Steeds vaker zien we dat ‘newly weds’ hun kroost meenemen op deze bijzondere reis van hun leven. Dit brengt natuurlijk wat uitdagingen met zich mee, zeker wanneer de kinderen nog in de luiers zitten. Martinhal Family Hotels & Resorts is gespecialiseerd in luxe familievakanties en geeft tips voor een huwelijksreis voor het hele kersverse gezin.

1. Kies zorgvuldig een bestemming

Je laten pamperen op een eiland in Azië is vast heerlijk, maar een bestemming dichter bij huis kan natuurlijk evenveel, dan niet meer, fijne reisbelevingen brengen. Hier zijn in ieder geval geen malariapillen nodig, evenmin als inentingen voor Gele Koorts. De Martinhal Family Hotels & Resorts liggen allen in Portugal, te weten in Lissabon, Cascais, Sagres en Quinta. Of de reis nu naar de Algarve gaat of naar de kust bij Cascais, alle bestemmingen zijn huwelijksreisproof, maar ook zeker leuk voor kinderen.

2. Boek een ruime hotelkamer, dan wel meerkamerappartement

Bij een huwelijksreis hoort natuurlijk wat romantiek. Ga dan ook op zoek naar een ruime hotelkamer of nog liever een appartement met meerdere kamers, zodat jij en jouw partner wat ruimte hebben om van de nieuwe burgerlijke status te genieten. Om de hele familie comfortabel en thuis te laten voelen, beschikken de hotels van Martinhal over extra ruime familiekamers. Deze ‘home away from homes’ zijn voorzien van XXL bedden van ruim 2×2 meter. Perfect voor een relaxt en knus begin van de dag: allemaal samen in het grote bed.

3. Ga goed na welke voorzieningen er zijn

Luiers, flessenwarmers, kinderwagens en badeendjes; een vakantie met (jonge) kinderen gaat gepaard met een hoop bagage. Ga dan ook voor je op reis gaat goed na welke voorzieningen er aanwezig zijn. Bij Martinhal is er rekening gehouden met de wensen van (jonge) ouders. Op alle kamers vind je familievriendelijke details zoals opstapjes in de badkamers, tafels met afgeronde hoeken, luieremmers, badeendjes en badjassen in alle maten.

 

 

4. Zoek vooraf naar leuke kindvriendelijke eetgelegenheden

Niets zo vervelend als je in een restaurant zit en jouw kind begint hardop te huilen. Je voelt de geïrriteerde blikken prikken in jouw rug. Ga vooraf dan ook op zoek naar kindvriendelijke eetgelegenheden, om zo echt te kunnen genieten van een avond uit. De restaurants van Martinhal zijn gericht op het hele gezin met menu’s vol lokale Portugese lekkernijen op iedere smaak afgestemd. Voor de allerkleinsten is er zelfs de keuze uit vers gepureerde hapjes. In de kidscorners van de restaurants hebben kinderen ruimte om te spelen, terwijl jij en jouw partner nog van het dessert en een kop koffie genieten.

 

 

5. Plan you’time in en them’time

Vaak is een huwelijksreis gericht op luxe en laten koppels zich minstens een week lang uitgebreid pamperen. Met kinderen erbij wordt dat lastig, maar zeker niet onmogelijk. Plan leuke sportieve activiteiten met de kinderen en duik daarna met z’n tweeën de spa in! Bij Martinhal is er een Kids Club waar je jouw kinderen met een gerust hart kunt achterlaten om vervolgens samen met jouw partner even een momentje voor jullie zelf te creëren. Heb je de kinderen liever bij je? Bij Martinhal zijn kinderen ook van harte welkom in de spa- en wellness.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.