Ontdek de Turkse veelzijdigheid op de Vakantiebeurs

Turkije is ook dit jaar opvallend aanwezig op de Vakantiebeurs, met veel verschillende regio’s en bestemmingen. Nieuw dit jaar zijn de presentaties door gastsprekers over diverse inspirerende onderwerpen. Zo vertelt reis-journalist Hans Avontuur over de rijkdom aan cultuurschatten die hij op zijn reizen door Turkije ontdekte en verzorgt Sunny Cars op de vakdag een praktische presentatie voor reisagenten over autorijden in Turkije.

Ook Turkish Airlines, de tourist boards van Antalya en Bodrum en blogger Kiki Multem inspireren de bezoekers. Van 15 tot 19 januari toont het Turks National Verkeersbureau de veelzijdigheid van het land.

 

 

Ontdek binnen de stand verschillende regio’s in Turkije, zoals Bodrum, Alanya, de regio Fethiye en andere indrukwekkende bestemmingen. Ook zijn er afzonderlijke hotels aanwezig uit onder andere Antalya en de Egeïsche Kust. Maak ook kennis met de natuur, de gastronomie, de gastvrijheid en niet te vergeten de 18 culturele hoogtepunten van de UNESCO Werelderfgoedlijst. Natuurlijk is de populaire Turkse ijscoman weer present op de stand en maakt van ieder ijsje een hilarische show.

Inspirerende presentaties

Tijdens de Vakantiebeurs inspireren verschillende gastsprekers de bezoekers, zowel op de vakdag als de consumentendagen. Hieronder vindt u een overzicht:

 

 

Dit zijn de hotspots van Turkije

Ontvang nu handige tips over Turkije. Alleen vandaag ontvang je deze gratis!

"*" geeft vereiste velden aan

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.