De top things to do op de Vakantiebeurs in Utrecht!

Ga jij dit jaar tussen donderdag 16 en zondag 19 januari naar de Vakantiebeurs in Utrecht? Laat je dan verrassen met allerlei activiteiten die je als bezoeker absoluut niet mag mislopen. Met deze top ‘things to do’ haal je het meeste uit je bezoek. Ga surfen in Costa Rica, proef jouw Las Vegas flavour, ‘vlieg’ Business Class met Turkish Airlines of neem even pauze met een heerlijke Thaise massage. Dit en nog veel meer maak je dit jaar mee op de Vakantiebeurs.

Test jouw surf skills in Costa Rica

Kom langs bij de groenste stand van de Vakantiebeurs, Costa Rica! Wist je dat Costa Rica de surfbestemming van Midden Amerika is? Onder begeleiding van professionele surf instructeurs leer je op de Vakantiebeurs de eerste basis stappen van surfen tijdens een interactieve surfclinic en daar kan je ook nog eens een surfles mee winnen! Trek je avontuurlijke flip-flops aan en kom naar Hal 11, stand C068.

Ontspan met een ultieme Thaise massage

Keuzestress of gewoon even rustig bijkomen? Dat kan bij de stand van Thailand waar jij een gratis traditionele Thaise massage kunt ervaren. Helemaal ontspannen kun je je daarna uitgebreid laten informeren over Thailand als vakantiebestemming. Je vindt de Thaise experts in Hal 12, stand B110.

What’s your Las Vegas flavour?

Las Vegas, de Entertainment Capital of the World, is dit jaar voor het eerst op de Vakantiebeurs. Laat je informeren en inspireren op de officiële stand op het Visit USA Paviljoen. Benieuwd welke Las Vegas flavour het beste bij jou past? Kom dan naar Hal 11, stand G024 waar de Viva Las Vegas ijscokar staat en maak ook nog eens kans op het winnen van tweevliegtickets naar Las Vegas!

Ervaar de luxe van Turkish Airlines

Altijd al benieuwd geweest of een Business Class stoel echt comfortabeler zit? Dat kan je uitproberen bij de Turkish Airlines stand onder het genot van traditionele Turkse hapjes. Ervaar voor even hoe het voelt om Business Class met deze luchtvaartmaatschappij te vliegen en leer meer over de 316 bestemmingen in 126 landen die Turkish Airlines aandoet. Je vindt Turkish Airlines in Hal 8, stand B028.

 

 

Slaap tussen de luipaarden

The Africa Experience bestaat uit twee boutique stijl tenten lodges genaamd Koro River Camp en Koro Island Camp die elke safari wens laat uitkomen aan de Limpopo rivier in Botswana. Bijzonder aan dit luxe verblijf is dat iedere gast bijdraagt aan het beschermingsprogramma van de luipaard en het herintroduceren van de neushoorn. Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs in Hal 12, stand D088.

Beklim bergen in Taiwan

Taiwan Tourism Bureau heeft 2020 uitgeroepen tot het jaar van de bergen, waarbij de prachtige bergen maar ook de diversiteit aan buitenactiviteiten zoals wandelen, bergklimmen en fietsen centraal staan. Iedere dag worden traditionele theeceremonies als voorproef voor een reis naar Taiwan georganiseerd. Tijdens de ceremonie ontdek je de Taiwanese gastvrijheid onder het genot van een kopje thee en lokale lekkernijen. Je vindt het Taiwan Tourism Bureau in Hal 12, stand C058.

Freestyle cruisen met Norwegian Cruise line

Ben jij nieuwsgierig naar een cruisevakantie? Ontdek dan het Freestyle Cruising Concept van Norwegian Cruise Line (NCL). Als innovator in de cruisesector biedt NCL veel vrijheid en flexibiliteit tijdens haar cruises. Wil je meer weten over het wereldwijde aanbod van NCL cruises en wat je aan boord allemaal kunt beleven? Kom dan naar het cruisepaviljoen in Hal 11, stand A005.

Ga naar de Olympische Spelen in Japan

Japan is hot! Het Aziatische land wordt steeds populairder en daar gaan de Olympische Zomerspelen in Tokyo zeker verder aan bijdragen. Maar het land van sushi en sake biedt nog veel meer. Van hightech steden, spectaculaire natuur, eeuwenoude tradities tot een vriendelijke bevolking. Je hoort alles over reizen naar Japan in stand in Hal 12, stand C135.

Koop je kaarten voor de Vakantiebeurs met korting

De Vakantiebeurs is van 16-19 januari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Verkeersbureaus.info.

Comments are closed.