Maak een winterse culinaire wandeltocht door het Stammenderbos

Buiten een frisse neus halen en dan binnen opwarmen onder het genot van een hapje en drankje? Dan is de winterse amusetocht ‘Rondje Stammenderbos’ in Geleen, Schinnen en Sweikhuizen precies wat je zoekt.

Wandel samen met partner, vrienden, col­lega’s of familie een mooie wandelroute van 6,5 km en geniet onderweg van drie heerlij­ke winterse amuses bij de Biesenhof, Gasterij Kasteel Terborgh en Gasterie de Bokkereyer.

Rondje Stammenderbos

Rondje Stammenderbos is een winterwandeling van 6,5 km waarbij de wandelaar onderweg kan genieten van drie heerlijke amuses bij:

  • De Biesenhof (Geleen)
  • Gasterie de Bokkereyer (Sweikhuizen)
  • Kasteel Terborgh (Schinnen)

De wandeling brengt je door het Stammenderbos, een hellingbos dat op de noordelijke helling van het Geleenbeek­dal ligt, en de zuidwestelijke helling van het Stammenderveld, het terras van Plateau van Doenrade. Onderweg wandelt u o.a. langs de Sjweikeser Rengeloat, de Geleenbeek, een groene hotspot en het voormalig retraitehuis Moorheide. De wandeling is te volgen via een wandelkaart met plattegrond waarop ook de coupons staan van de 3 winterse amuses. Je bepaalt zelf waar en in welke richting u de route start en loopt. Eenmaal aangekomen bij de 3 horecagelegenheden ontvang je op vertoon van de wandelkaart een winterse amuse.

 

 

Rondje Stammenderbos à € 9,95 p.p. kan t/m 29 februari 2020 op dinsdag t/m zondag gewandeld worden van 11.00 tot 17.00 uur en is verkrijgbaar bij de 3 bovenstaande horecagelegenheden, de Visit Zuid-Limburg shops en online via de VVV’s.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.