Vakantiefun voor de hele familie met D-reizen op de Vakantiebeurs

Ruim 100.000 reisliefhebbers bezoeken van 16 t/m 19 januari 2020 weer de Jaarbeurs in Utrecht om zich op de Vakantiebeurs te laten inspireren en informeren over nieuwe reisbestemmingen. D-reizen mag als grootste reisaanbieder van Nederland natuurlijk niet ontbreken en pakt dit jaar grootser uit dan ooit, samen met partnerorganisatie FTI Reizen.

Neem een duik in de ballenbak en maak kans op een compleet verzorgde vakantie, fleur je Instagramfeed op bij de Instawall en ontdek de extra scherpe beursdeals. Ook aan de jongste reizigertjes is gedacht met een speciale Kidsroute. Een dagje Vakantiebeurs staat zo garant voor ultieme vakantievoorpret voor het hele gezin!

Kom naar de D-reizen stand

Een duik in de ballenbak

Verruil de duik in het zwembad eens voor een duik in de ballenbak! Bezoekers van de Vakantiebeurs worden uitgedaagd om bij een getoonde vakantie de bijpassende prijs te vinden in een grote ballenbak. Wie als snelste de juiste “deal” binnen de snelste tijd pakt, maakt kans op mooie prijzen, zoals een compleet verzorgde vakantie, een reischeque of een reistrolley.

 

 

Stroke a Pose

Wie zijn Instagramfeed lekker wil opfleuren, is aan het goede adres bij de D-reizen stand. Je wijst je favoriete bestemming aan tijdens de shoot en maakt bovendien kans op een reis met FTI naar deze locatie.

Kidsroute

De speciale Kidsroute laat hen ontdekken hoe cool reizen is! Jonge reislustigen kunnen meedoen aan ‘Raad de Bestemming’ en in de ballenbak op zoek gaan naar de bal met de juiste bestemming. Altijd prijs!

 

 

De beste beursdeals

Letterlijk alles wat de bezoeker op de Vakantiebeurs ziet, is bij D-reizen te boeken. De Persoonlijke Reisadviseurs staan klaar om de beste vakantiedeals met elkaar te vergelijken en zo de beste prijs voor de droomreis te realiseren. Speciaal voor de Vakantiebeurs heeft reispartner FTI Reizen extra scherpe beursdeals meegebracht.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.