De leukste wintertips voor Texel in januari, februari en maart!

De winter is er nu echt, ook op Texel. Door de kou laten wij ons echter niet tegenhouden. Ook tijdens de wintermaanden valt er genoeg te beleven op Texel, zowel binnen als buiten. Ontdek bijvoorbeeld met de Tuk Tuk Safari de hidden gems van het eiland, bewonder Texelse culturele initiatieven of knuffel een lief, wollig lammetje.

En de actievelingen onder ons hoeven ook geen moment stil te zitten: pak de mountainbike of doe mee met de halve marathon. Er is voor ieder wat wils. Lees meer over de leukste tips voor Texel in januari, februari en maart.

Cultuurnacht Texel

Een unieke cultuur-ervaring! Verschillende Texelse cultuur-initiatieven presenteren zich. Een verzameling van diverse optredens, workshops, exposities en overige activiteiten.

Datum: 8 februari, 19.30-01.00
Locatie: Oosterend

Lammetjes knuffelen

Schattige wollige lammetjes knuffelen, wie wil dit nou niet? Aan de rand van de Hoge Berg ligt Schapenboerderij Texel. Naast het knuffelen kun je er een rondleiding krijgen of gezellig picknicken.

Datum: Vanaf maart iedere dag, 10.30-15.30
Locatie: Schapenboerderij Texel, Den Burg

 

 

Tuk Tuk Safari

Ontdek Texel met een TukTuk! Door boerenland, bos, duinen en historische dorpjes: ga mee op safari langs de mooiste plekken die Texel te bieden heeft.
Datum: Iedere dag, 10.30-12.30 of in overleg
Locatie: Oudeschild

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.