Candy Cane House: de ideale plek voor zoetekauwen

Speciaal voor de feestdagen heeft Booking.com een huis van snoepgoed gecreëerd middenin de Londense wijk Soho. De accommodatie heeft de toepasselijke naam “Candy Cane House”, oftewel Zuurstokkenhuis. De paar gelukkige gasten die er een magische nacht door mogen brengen worden omringd door snoepgoed, chocola, peperkoek en nog veel meer lekkers.

Het verblijf is twee nachten exclusief beschikbaar op Booking.com en biedt ruimte aan maximaal twee personen per nacht. Zoetekauwen en chocoholics kunnen bij aankomst gelijk een hap nemen van de kerstkrans aan de voordeur voordat ze de accommodatie binnengaan, waarvan de gevel eruitziet als een echt snoephuisje met raamkozijnen gemaakt van zuurstokken.

 

 

Tot in de kleinste details

Eenmaal binnen kunnen gasten relaxen in de Candy Lounge. Ook kunnen ze hier genieten van allerlei lekkernijen zoals typisch kerstsnoep, kransjes en een fles bubbels. De muren van de lounge zijn versierd met grote stukken snoepgoed en in een boom van suikerspin hangen eetbare kerstballen en kerstzuurstokken.

Alsof dat nog niet genoeg is, kunnen de gelukkige gasten op een pad gemaakt van koek naar de Ginger-Breadroom gaan. Deze slaapkamer is gevuld met allerlei kerstlekkernijen en het bed is omringd door een winters boslandschap, compleet met eetbare chocoladedennenappels. Verder staat de Choco-Kitchen tot de beschikking. Als je door dit ware chocoladespektakel loopt is het alsof je je middenin een gigantische karamelbonbon bevindt met muren van gesmolten chocolade en een vloer van karamel. Omdat de accommodatie op en top in de kerstsnoepsferen is opgebouwd, is zelfs het Sugar Cube-toilet gedenkwaardig.

 

 

Elke kamer van het Candy Cane House oogt, voelt, ruikt, en proeft als Kerstmis. Voor dat wat niet eetbaar is, heeft Booking.com biologisch afbreekbare kunstsneeuw en ecovriendelijke glitter gebruikt. Na afloop worden de overgebleven artikelen aan een liefdadigheidsinstelling gedoneerd.

Ryan Pearson, Regional Manager bij Booking.com, zegt: “Kerstmis is de tijd van het jaar dat we allemaal graag een beetje verwend willen worden. Met onze missie om het voor iedereen makkelijker te maken om de wereld te beleven, belooft ons Candy Cane House de dromen van iedere zoetekauw waar te maken. Dit initiatief om van te watertanden komt precies op tijd voor de feestdagen. Het is slechts één voorbeeld van de vele onvergetelijke reiservaringen waarvan klanten kunnen genieten in de meer dan 6,2 miljoen listings van huizen, appartementen en andere unieke plekken die we aanbieden op Booking.com. De accommodatie bevindt zich op een van de meest iconische locaties van Londen, en we vinden het geweldig dat we onze klanten de kans kunnen geven om ons lekkerste verblijf tot nu toe te ervaren. Perfect voor wie er even tussenuit wil en iets wil beleven om nooit meer te vergeten!”

Wij hebben voor jou de leukste hotspots in Londen samengesteld in een reisgids

Download hem hier, alleen vandaag gratis te downloaden.

 

Boek je verblijf in het Candy Cane House

Deze unieke ervaring is beschikbaar op 18 en 19 december voor maar £99 (iets meer dan €115) per nacht, en is slechts twee nachten beschikbaar (twee keer één nacht voor twee personen).

Het adres van Candy Cane House is 13 Soho Square, Londen, W1D 3QF. Op 9 december kan er vanaf 11:00 Nederlandse tijd geboekt worden voor de nacht van 18 december, en op 13 december vanaf 11:00 voor de nacht op 19 december.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.