Fly better met Emirates naar ’s werelds meest prestigieuze golfkampioenschappen

Van het DP World Tour Championship tot de Dubai Desert Classic, Dubai heet de grote golfsterren welkom voor toernooien van wereldklasse. Naast eigen thuisstad Dubai, is Emirates een toonaangevende supporter van grote golftoernooien over de hele wereld en is het de officiële luchtvaartsponsor van 24 golf events wereldwijd. Van deze events maken 19 deel uit van de European Tour en de Race to Dubai, waaronder de South African Open, Hong Kong Open, de Irish Open en uiteraard het slottoernooi; DP World Tour Championship in de thuisstad Dubai. Fly better met Emirates, verken het uitgebreide netwerk van de luchtvaartmaatschappij en bezoek enkele van ‘s werelds meest prestigieuze golfkampioenschappen.

DP World Tour Championship 2019

Het DP World Tour Championship is het slottoernooi van de European Tour Race en vindt dit jaar plaats van 21-24 november op het prachtige Jumeirah Golf Estates in Dubai. Vanaf dit jaar mogen slechts de eerste vijftig golfers op de Europese ranglijst meedoen aan dit prestigieuze golftoernooi, in eerdere jaren waren dat er zestig. Het 5-sterren sportevenement is het hoogtepunt op de golfkalender van Dubai en vindt plaats in het aangename winterseizoen. In slechts 6 uur en 45 minuten vlieg je met Emirates vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Dubai. Emirates opereert deze vlucht 19 keer per week. Ontdek de dynamische golfbestemming en krijg de kans om top golfers uit het Europese segment te zien spelen.

 

 

Hong Kong Open

De Hong Kong Open keert van 28 november tot 1 december terug naar de Hong Kong Golf Club voor de 61e editie van het langst bestaande professionele sportevenement van Hong Kong. De winnaar van de editie van vorig jaar, de Engelsman Aaron Rai is ook dit jaar weer aanwezig bij het kampioenschap. Met verbeterde off-course entertainment als aanvulling op golfwedstrijden van wereldklasse is de Hong Kong Open ideaal om te combineren met een citytrip in de bruisende stad. Ontdek de vele bezienswaardigheden, het spectaculaire nachtleven, de rustgevende stranden en de vele culinaire eetgelegenheden – Hong Kong heeft het allemaal. Reizigers vliegen met Emirates in ongeveer 16 uur naar Hong Kong, inclusief tussenstop in Dubai. De luchtvaartmaatschappij opereert 26 wekelijkse vluchten tussen Amsterdam en Hong Kong.

 

 

Emirates Australian Open

Emirates is de titelsponsor van de Emirates Australian Open, een van de belangrijkste jaarlijkse golfevenementen op de PGA Tour van Australazië. Het event vindt plaats van 5 tot 8 december op de Australian Golf Club in Sydney. De Emirates Australian Open kampioen van 2018, de Mexicaanse Abraham Ancer, zal zijn kroon verdedigen bij de Australian Golf Club naast spelers zoals Sergio Garcia en Adam Scott. Reizigers vliegen in 22 uur van Amsterdam naar Sydney, met tussenstop in Dubai. Emirates opereert deze vlucht 22 keer per week. Echte golffans kunnen er dus voor kiezen om na de finale van het DP World Tour Championship door te vliegen naar het bijzondere Sydney om hier vervolgens te genieten van lokale en internationale golfsterren.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.