Vier 10 jaar Corporate Club in Istanbul met Turkish Airlines

De Turkish Airlines Corporate Club Conference vond dit jaar plaats in Istanbul. Turkish Airlines organiseerde deze conferentie voor het vierde jaar op rij en bracht daarmee leiders en experts uit de reisindustrie samen om te discussiëren, debatteren en te netwerken. Daarnaast werden aanwezigen op de hoogte gebracht van het laatste nieuws omtrent de luchtvaartmaatschappij.

Meer dan 1.200 reisprofessionals van over de hele wereld kwamen in Istanbul samen om het tienjarig bestaan van de Turkish Airlines Corporate Club te vieren terwijl Turkish Airlines een nieuw tijdperk in gaat vanaf haar nieuwe thuis op Istanbul Airport.

 

 

Turkish Airlines breidt uit

De luchtvaartmaatschappij verhuisde in april naar haar nieuwe thuis op Istanbul Airport tijdens een gigantische onderneming genaamd ‘The Great Move’. De nieuwe hub van Turkish Airlines heeft een verwachte jaarlijkse capaciteit van 200 miljoen passagiers. Turkish Airlines verwacht om voor het einde van 2021 een vloot van in totaal 400 vliegtuigen te hebben. Dit jaar worden zes nieuwe 787-9 Dreamliners aan de vloot toegevoegd. Nieuwe gelanceerde bestemmingen in 2019 zijn Sharjah, Marrakesh, Port Harcourt, Bali, Pointe-Noire, Luxor en Mexicostad – in december zal Turkish Airlines ook Rovaniemi in Finland toevoegen aan het netwerk.

Turkish Airlines voorzitter van de raad van bestuur en de executive comité, M. İlker Aycı zegt: “Turkish Airlines blijft haar operaties en producten verbeteren, evenals de service voor haar zakelijke reizigers. Daarnaast biedt onze nieuwe hub gigantisch veel mogelijkheden. We zijn toegewijd onze gasten een geweldige reiservaring te bieden en verwelkomen hen graag op onze reis vanaf de World’s Meeting Point”.

 

 

Turkish Airlines Corporate Club

De Turkish Airlines Corporate Club is gedreven om haar zakelijke reizigers het beste van de Turkse gastvrijheid te brengen en biedt een groot aantal voordelen met het loyaliteitsprogramma. De Turkish Airlines Corporate Club biedt maximale flexibiliteit bij het boeken van tickets, gebruik van Istanbul Airport’s exclusieve lounges en voordelen alvorens de vlucht; zoals een royale hoeveelheid bagage. Eenmaal aan boord kunnen leden genieten van excellente producten en services. Business Class reizigers kunnen gebruik maken van bedden, gratis wifi en de vliegende chefs bereiden de heerlijkste gerechten.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.