Boek nu je EasyJet tickets voor de zomer 2020

easyJet, Europa’s leidende luchtvaartmaatschappij, heeft vandaag het vluchtschema voor de lente en zomer van 2020 beschikbaar gemaakt. Vluchten t/m 30 augustus 2020 kunnen vanaf nu geboekt worden, binnen deze reisperiode vallen feestdagen als Pasen en Hemelvaart maar ook de voorjaars- en zomervakantie.

Het moment waarop een nieuwe reisperiode beschikbaar komt is het slimste moment waarop je bij easyJet tickets kunt boeken. Dit zijn namelijk de momenten waarop er nog het meeste keus is vanwege het brede aanbod.

 

 

Nu al plannen voor 2020

Tijdens de feestdagen gaan we er altijd graag even tussen uit. easyJet speelt hier op in door een extra lange reisperiode beschikbaar te maken. William Vet, countrymanager easyJet Nederland, zegt: “Binnen het vluchtschema wat we vandaag bekendmaken vallen een aantal feestdagen. Dit betekent dat onze passagiers nu al hun stedentrip voor tijdens het Hemelvaartweekend of hun zonnige zomervakantie in 2020 vast kunnen leggen.”

 

 

Vanaf Schiphol vliegt easyJet rechtstreeks naar meer dan 40 bestemmingen. Naast een breed aanbod aan stedentrip bestemmingen zoals de Italiaanse stad Verona of het Spaanse Málaga kun je met easyJet ook vliegen naar een zomerse vakantiebestemming als het Kroatische Pula of naar het Griekse eiland Rhodos.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.