Dit is de nieuwe ‘Back to school’ campagne van Qatar Airways

Qatar Airways kondigt vandaag de start aan van een grootse ‘Back to school’ campagne in Nederland met exclusieve kortingen. Reizigers genieten van scherpe prijzen zowel in Economy Class als Business Class. Economy Class tarieven starten vanaf 519 euro en Business Class tarieven starten vanaf 1779 euro. Alle tarieven bij Qatar Airways, ’s Werelds Beste Airline, zijn inclusief ruimbagage en stoelreservering.

De promotie is geldig op vluchten van Qatar Airways bij boeking van 2 tot en met 8 september 2019 voor reizen tot 31 augustus 2020, naar alle continenten en bestemmingen, inclusief Azië, Zuid-Afrika en het Midden-Oosten die in Nederland erg in trek zijn.

Met deze bijzondere promotie wil Qatar Airways het ruime en aantrekkelijke aanbod het hele jaar door in de kijker plaatsen. Vanuit de hub Doha vliegt Qatar Airways naar 160 bestemmingen wereldwijd tegen scherpe tarieven. Passagiers kunnen in dit snelgroeiende netwerk op zes continenten heel wat nieuwe, inspirerende plekken vinden om te ontdekken, zoals de wereldbestemmingen Bangkok, Bali, Windhoek en ook Doha.

 

 

Reizigers die naar verre bestemmingen reizen kunnen kiezen voor een stopover in Doha om hun vakantie te verlengen en deze opkomende stad te bezoeken. Deze onontdekte parel in het Midden-Oosten kan omschreven worden als zowel authentiek als trendy, met moderne hotels en een veelzijdig aanbod vol cultuur, avontuur en strand.

De aanbiedingen kunnen een gelegenheid zijn om kennis te maken met Qsuite, ‘World’s Best Business Class’. Qsuite is een uniek product onder de luchtvaartmaatschappijen met een privé suite in Business Class. De suite kan tijdens een nachtvlucht opgezet worden als een tweepersoonsbed. Daarbij heeft Qsuite inklapbare panelen voor meer privacy, waarmee passagiers een privéruimte kunnen creëren die hen afscheidt van de stoelen naast hen.

Welcome to a world like never before.

 

 

Om gebruik te maken van de ‘Back to school’ promoties, kunnen passagiers terecht
op de website, bij een verkoopkantoor van Qatar Airways, of contact opnemen met hun reisagent.

Qatar Airways heeft dit jaar een reeks nieuwe bestemmingen gelanceerd zoals Davao (Filipijnen), Mogadishu (Somalië), Izmir (Turkije), Rabat (Marokko), Malta en Lissabon (Portugal). In oktober 2019 voegt de luchtvaartmaatschappij ook nog Langkawi (Maleisië) en Gaborone (Botswana) toe aan het uitgebreide netwerk.

Qatar Airways werd meermaals bekroond en voor de vijfde maal kreeg het de titel van ‘World’s Best Airline’ in de World Airline Awards 2019, een initiatief van het internationale adviesbureau Skytrax. Qatar Airways werd ook bekroond met de titels ‘World’s Best Business Class’, ‘Best Business Class Seat’ en ‘Best Airline in the Middle East’.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.