De leukste activiteiten rondom US Open in Queens, New York City

Op 26 augustus zal het meest bezochte jaarlijkse sportevenement ter wereld terugkeren naar New York City. Het grootste tennistoernooi van Amerika, het US Open is een van de vier Grand Slam toernooien waar de meest succesvolle tennisspelers van de hele wereld op af komen.

USTA National Tennis Center, Queens, NYC

Sterren als Novak Djokovic, Serena Williams, Roger Federer, Sloane Stevens en onze eigen Kiki Bertens zullen tijdens het laatste Grand Slam toernooi van 2019 strijden voor meer dan 700.000 fans tijdens een tennistoernooi van twee weken dat op 8 september tot een einde komt. Het tennistoernooi wordt gehouden in het USTA Billie Jean King National Tennis Center in de borough Queens in New York. De stad organiseert tijdens de US Open Fan Week en het US Open verschillende activiteiten voor bezoekers en de lokale bevolking.

Wat te doen rondom het US Open

Een week voor het toernooi kunnen bezoekers meedoen aan de US Open Fan Week – dat van 19 tot en met 25 augustus plaats vindt in het USTA Billie Jean King National Tennis Center. Tijdens het tennis- en entertainmentfestival worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een US Open kwalificatietoernooi, gratis concerten, open trainingen met topspelers en een nieuwe kinderclub. Een compleet schema kan online gevonden worden.

 

 

“We zijn erg verheugd om het US Open deze zomer opnieuw te verwelkomen in New York City. Bezoekers die later deze maand naar de stad reizen, zullen een unieke kans hebben om Queens, New York City’s meest diverse borough, te zien en te ervaren. Door het grote aanbod aan cultuur- en entertainmentactiviteiten en verschillende aantrekkelijke hotelaanbiedingen, zullen bezoekers zich geen moment vervelen tijdens het meest iconische sportevenement van de Verenigde Staten,” zegt NYC & Company president and CEO Fred Dixon.

 

 

Bruisend Flushing Meadows Corona Park

Ook na de Fan Week is er genoeg te doen rondom het toernooi dat in het bruisende Flushing Meadows Corona Park wordt gehouden. In het park zijn attracties te vinden zoals de New York Hall of Science, Queens Botanical Garden, Queens Museum en de Queens Night Market evenals bijna 400 hectare aan park – waar ook het iconische beeld Unisphere te vinden is.

Unisphere, Queens, NYC

Bourgondisch genieten in Corona

In de omliggende wijk, Corona, zijn authentieke New Yorkse activiteiten in overvloed. Bij het Louis Armstrong House Museum, het huis waar zijn vrouw en hij bijna 30 jaar hebben gewoond, kunnen jazz-fans leren over het leven van de muzikant. Tegelijkertijd dragen de vele culinaire opties in de omgeving bij aan de reputatie die Queens heeft als meest cultureel diverse borough van NYC. Probeer bijvoorbeeld een traditionele deli sandwhich bij Leo’s Latticini, een 80-jaar-oude Italiaanse delicatessenwinkel waar mozzarella nog zelf vers gemaakt wordt. Bij Arepa Lady kunnen foodies genieten van Colombiaanse lekkernijen, en bij Tortilleria Nixtamal wordt heerlijk Mexicaans eten geserveerd op verse tortilla’s.

Dit zijn de leukste hotspots in New York City

Download nu een handige reisgids over New York City. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

Aziatische delicatessen in Flushing

In de wijk Flushing, ten oosten van het USTA National Tennis Center, vind je een breed scala aan Aziatische smaken uit China, Japan en Korea. Asian Jewels is een populaire bestemming voor klassieke Chinese gerechten. In een grote, open dinerruimte is hier een groot aanbod aan Kantonese specialiteiten te krijgen. Hunan House brengt unieke gerechten uit China’s Hunan province naar NYC. Nan Xiang Xiao Long Bao serveert specialiteiten uit Singapore, zoals hartige pannenkoekjes met lente-ui en roerbakgerechten. Geen honger, maar wel meer leren over Queens? Bij Queens Historical Society en Flushing Town Hall kunnen bezoekers meer leren over de geschiedenis van de borough.

Top of the Rock

Top of the Rock

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.