Voordelig naar top musicals tijdens de NYC Broadway Week

De NYC Broadway Week, die nu voor het negende jaar wordt georganiseerd, vindt van 3 tot en met 16 september plaats. Voor 24 Broadway shows geldt dan voor de tickets twee voor de prijs van één, twaalf van deze shows zijn nieuw in het programma deze herfst. Sinds de lancering in januari 2011 zijn er tijdens de NYC Broadway Week al meer dan 1.464.000 tickets verkocht en daarmee een omzet van bijna 100 miljoen dollar gegenereerd voor Broadway.

Liefhebbers kunnen tijdens deze periode voordelig genieten van klassieke Broadway shows zoals Wicked, Aladdin en The Lion King, maar ook nieuwkomers zoals Harry Potter & the Cursed Child, Beetlejuice en Oklahoma. NYC & Company, de officiële bestemmingsmarketingorganisatie van New York City, kondigde deze week aan dat de tickets voor NYC Broadway Week nu gekocht kunnen worden op de website.

“New York City staat bekend om de hoge kwaliteit live theatervoorstellingen en NYC Broadway Week’s 2-voor-1 promotie – in samenwerking met The Broadway League en Mastercard – biedt een buitengewone kans om deze wereldbekende producties te bekijken. Zowel voor locals als bezoekers van New York City,” zei Fred Dixon, president en CEO van NYC & Company.

 

 

“Onze aanhoudende samenwerking met NYC & Company maakt het makkelijker dan ooit tevoren om in deze twee weken met de 2-voor-1 tickets een Broadway show te bekijken,” zei Charlotte St. Martin, president van The Broadway League. “Of je nu een nieuwkomer of een doorgewinterde fan bent, er is zoveel keuze dat je hoe dan ook iets zult vinden dat bij je past – van nieuwe producties tot beroemde langlopende shows.”

 

 

De 24 deelnemende voorstellingen zijn:

 • Ain’t Too Proud – The Life & Times of the Temptations*
 • Aladdin
 • Beautiful: The Carole King Musical
 • Beetlejuice*
 • Betrayal*
 • The Book of Mormon
 • Chicago The Musical
 • Come From Away
 • Dear Evan Hansen
 • Derren Brown: Secret*
 • Frozen
 • The Great Society*
 • Harry Potter & the Cursed Child*
 • The Height of the Storm*
 • The Lion King
 • Mean Girls
 • Oklahoma!*
 • The Phantom of the Opera
 • Sea Wall / A Life*
 • Slave Play*
 • The Sound Inside*
 • Tootsie*
 • Waitress
 • Wicked

*Nieuwe deelnemers van NYC Broadway Week.

Benieuwd naar de leukste highlights in New York City?

Vul je e-mailadres in en ontvang een handige lijst in je inbox.

 

Nu nog makkelijker

Dit jaar is het boeken van shows nog makkelijker gemaakt, dankzij de verbeterde gebruikservaring op NYCGo.com. Zo kunnen bezoekers een verlanglijst maken door shows in hun favorieten toe te voegen. Ook is er een filtersysteem waar een selectie op basis van ‘2019 Tony Award winnaars’, ‘Kindvriendelijk’, ‘Musicals’, ‘Toneelstukken’, en ‘Magie’ gemaakt kan worden. Bezoekers die hulp nodig hebben met een keuze maken, kunnen ook de Fall 2019 Broadway Guide bekijken, voor een korte samenvatting van de verschillende voorstellingen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.