Vlieg rechtstreeks vanaf Brussel Airport naar het tropisch Martinique

Vanaf 7 december 2019 is het mogelijk om rechtsreeks vanaf de luchthaven van Brussel-Charleroi naar het tropische France eiland Martinique te vliegen. Er worden 2 vluchten per week aangeboden. De vluchten worden uitgevoerd met een Airbus A340 en de vliegtijd bedraagt zo’n 9 uur. De vluchten zijn te boeken vanaf 345 euro.

Samenwerking Atout France

Om het eiland beter bereikbaar te maken heeft toeristen bureau van Martinique samengewerkt met Atout France, de luchthaven van Martinique en de toerisme professionals ter plaatse. Door de vluchten aan te besteden aan de luchtvaartmaatschappij Air Belgium worden niet alleen Belgische- maar ook Nederlandse klanten aangesproken. Het betreft een rechtstreekse vlucht, zonder overstap in bijvoorbeeld Parijs.

 

 

Heerlijk klimaat, het hele jaar door

Het eiland Martinique heeft veel te bieden op het gebied van toerisme en infrastructuur. Het klimaat is er het hele jaar door zeer aangenaam. Op cultureel en sportief gebied heeft Martinique een ruim aanbod. De keuken heeft Franse en Caribische invloeden.

 

 

Ontvang inspirerende en betrouwbare informatie over vakantieland Frankrijk

We hebben de 5 beste tips en inspiratie blogs over Frankrijk voor jouw verzameld. Vul hieronder je e-mailadres in om de Frankrijk tips te ontvangen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.