Zo opende Duinrell het nieuwe buitendeel van het Tikibad

Duinrell is helemaal klaar voor de warme zomerdagen in Nederland. In aanwezigheid van vele kinderen, medewerkers en bouwpersoneel is officieel het nieuwe buitengedeelte van het Tikibad geopend. De nieuwe waterattracties zijn een buitenbad, vijf familie-glijbanen én een waterspeeltuin met de allergrootste ‘tipping’ bucket van Nederland.

Eerste steen

Het Tikibad bestaat 35 jaar. Voor de start van de waterpret op Duinrell gaan we veel verder terug de geschiedenis in. Op 26 mei 1968 opende de huidige directeur Philip van Zuylen (toen 7 jaar) en Pipo de Clown de allereerste waterattractie op Duinrell: een buitenzwembad. Philip en Pipo de Clown legde toen hiervoor samen symbolisch ‘de eerste steen’.

 

 

Tijdens de opening van het nieuwe buitengedeelte van het Tikibad kreeg Philip, 51 jaar later, deze eerste steen symbolisch terug van de bouwers. Deze steen zal een mooi plekje krijgen in de toekomstige uitbreidingen van het Tikibad. Philip Van Zuylen van Nijevelt licht toe: ‘Ik weet nog goed dat ik het als klein jongetje best wel heel spannend vond om Pipo de Clown in aanwezigheid van zoveel mensen te ontmoeten. Wat gaat de tijd toch snel voorbij’.

 

 

Open sinds 29 juni

Sinds zaterdag 29 juni is het nieuwe buitengedeelte van het Tikibad open voor publiek. Zowel de daggasten als verblijfsgasten kunnen sinds die dag gebruik maken van het nieuwe buitenbad, vijf familieglijbanen en het waterspeelhuis met de allergrootste ‘tipping’ bucket van Nederland.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.