Een avontuurlijke zomer in Oberhausen

Kleine avonturiers opgepast: LEGOLAND® Discovery Centre Oberhausen en SEA LIFE Oberhausen staan in de zomermaanden helemaal in het teken van avontuur. Het LEGOLAND® Discovery Centre is omgetoverd tot een waar Ninjago-trainingskamp, waar Master Wu ninja’s in de dop onder zijn hoede neemt. In het naastgelegen SEA LIFE verkent jong én oud met zelfgebouwde LEGO® zeedieren de wereld van de bewoners van SEA LIFE.

Allerbeste kant

Van 1 juli t/m 31 augustus kunnen jonge bezoekers zich in LEGOLAND® Discovery Centre van hun allerbeste kant laten zien. In het Ninjago-trainingskamp van Master Wu ontdekken ze of er ook in hen een ware ninja schuilt. Tijdens de geheime missie van Master Wu kunnen de avonturiers bij diverse Ninja Trainingsstations verschillende opdrachten uitvoeren, waarna ze een echt Ninja-certificaat in ontvangst mogen nemen. Daarnaast kunnen bezoekers testen welke krachten van de Ninjago Superhelden ze zelf bezitten. De jonge ninja’s kunnen bovendien kennismaken met Ninjago Superheld Kai en hem hun beste ninja-moves laten zien.

 

Lees ook dit artikel: Ga regiotrippen in Duitsland

 

Ook in SEA LIFE Oberhausen, direct naast LEGOLAND® Discovery Centre, is er in de zomer genoeg te doen. Tot en met half september kan jong en oud zich vermaken bij vijf interactieve LEGO® duikstations. Kleine én grote bezoekers kunnen LEGO® kunstwerken bouwen en creatief aan de slag gaan met lichtgevende stiften. Via interessante rebussen komen ze bovendien alles te weten over de onderwaterwereld: hoeveel kreeftensoorten zijn er eigenlijk? En wat hebben zeesterren aan het einde van hun armen?

 

 

En dat is nog niet alles: ook op het LEGO® quizpad zijn bijzondere weetjes te vinden. Tot slot kunnen bezoekers zich vergapen aan meer dan 5.000 fascinerende zeedieren, waaronder haaien, inktvissen, zeepaardjes en roggen. Het grootste SEA LIFE aquarium van Duitsland staat daarnaast bekend om zijn fokprogramma’s voor schildpadden en haaien.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.