Icelandair breidt capaciteit op Brussel verder uit in winterseizoen

Icelandair breidt het winterschema uit met dagelijkse vluchten tot en met oktober op de route van en naar Brussel. Dit betekent dat Belgische vakantiegangers deze winter optimaal gebruik kunnen maken van vluchten van en naar IJsland en de populaire Icelandair Stopover naar een trans-Atlantische bestemming.

Icelandair

Icelandair

In november en december zal Icelandair vijf keer per week vanaf Brussel naar de IJslandse hoofdstad Reykjavik vliegen, en van januari tot en met maart vier keer per week. Het Icelandair winterschema voor Brussel ziet er als volgt uit:

  • Vlucht FI555, Brussel BRU – Keflavik KEF, vertrektijd 12u50, aankomsttijd 15u20
  • Vlucht FI554, Keflavik KEF – Brussel BRU, vertrektijd 07u40, aankomsttijd 11u50

Tot 3 november worden de vluchten dagelijks uitgevoerd, van 4 november tot en met 29 december vinden vluchten plaats op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Vanaf 30 december tot en met 29 maart kunnen vluchten vanaf Brussel naar Keflavik worden geboekt op maandag, donderdag, vrijdag en zondag. Naar Amsterdam en Parijs zal de hele winter dagelijks vanaf Keflavik worden gevlogen.

De vluchten vanuit Brussel sluiten perfect aan op het lokale en internationale routenetwerk van Icelandair naar onder andere Akureyri – uitgevoerd door Air Iceland Connect in codeshare met Icelandair. Icelandair verbindt Brussel daarnaast via Reykjavik met ruim 20 bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada, waaronder citytrip klassieker New York maar ook populaire steden zoals Seattle, San Francisco, Boston en Vancouver en de onontdekte hotspot Denver. Ook is het mogelijk om een Icelandair Stopover te maken in IJsland onderweg van en naar Noord-Amerika.

 

 

De mooiste én meest betaalbare winterbestemmingen van Icelandair

U reist komende winter al vanaf EUR 199 in Icelandair Economy Light van Brussel naar IJsland. Toe aan een trans-Atlantische winterbreak, eventueel met een gratis Icelandair Stopover? U boekt een retour naar hip & happening San Francisco vanaf € 537 in Economy Light. Kosten voor een retour naar upcoming city trip bestemming Seattle bedragen vanaf EUR 477, en u reist al naar Denver en de Rocky Mountains vanaf EUR 502.

 

 

Publiekslieveling en ultieme winter city escape New York City is beschikbaar vanaf EUR 387, en het sfeervolle Boston vanaf EUR 387. Culturele hotspot Chicago is boekbaar vanaf EUR 457 en een retourtje sun & fun in Orlando boekt u deze winter vanaf EUR 447.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.