Creëer je eigen gepersonaliseerde reis met “Above and Beyond”

Reizigers in New York City kunnen binnenkort gebruik maken van een gloednieuwe interactieve tentoonstelling “NYC: Above and Beyond” die bezoekers van over de hele wereld voorziet van gepersonaliseerde reisaanbevelingen. De tentoonstelling is een samenwerking tussen het officiële verkeersbureau van de stad, NYC & Company en The Empire State Building. De kersverse tentoonstelling wordt geopend in het najaar van 2019 en bevindt zich op de 80e verdieping van het iconische gebouw, dat elk jaar meer dan vier miljoen bezoekers verwelkomt.

Tijdens de expositie krijgen bezoekers de kans om een eigen persoonlijke reisroute door de Big Apple te maken met als startpunt The Empire State Building. Door het beantwoorden van een aantal vragen over persoonlijke interesses en duur van verblijf, krijgen bezoekers een uitgebreide lijst met aanbevelingen te zien. Deze activiteiten nemen je mee door de vijf boroughs van New York City: Manhattan, Brooklyn, Queens, de Bronx en Staten Island. Vervolgens kunnen de favorieten uit de lijst geselecteerd worden om deze vervolgens door te mailen of direct op de telefoon over te nemen. Ideaal voor diegene die nog niet weten welke hotspots er in New York City echt niet overgeslagen mogen worden, of voor reizigers die meermaals in de stad zijn geweest en op zoek zijn naar nieuwe trekpleisters.

 

 

De expositie “NYC: Above and Beyond” vult de ervaring die bezoekers bij The Empire State Building krijgen goed aan. Vanaf de 80e verdieping is er namelijk perfect uitzicht over de complete stad en biedt daarom een goed vooruitzicht op wat er allemaal in de metropool te beleven is. De tentoonstelling is gecreëerd door een team van ontwerp- en onderzoeksleiders, die gespecialiseerd zijn in het samenstellen van een unieke bezoekerservaring. De expositie maakt deel uit van de tweede fase van de grotere hervorming die momenteel plaatsvindt in The Empire State Building.

 

 

Anthony E. Malkin, voorzitter en CEO van The Empire State Realty Trust: “Toen The Empire State Building onderzoek deed naar de hervorming van de bezoekerservaring, kwam de duidelijke behoefte voor assistentie bij het samenstellen van reisroutes en activiteiten naar voren. We hebben onmiddellijk contact gezocht met NYC & Company om met hun samen te werken, wat resulteerde in het concept van “NYC: Above and Beyond”.

Empire State Building: favoriete gebouw in Amerika

Naast deze herontwikkeling is The Empire State Building volgens een studie uitgevoerd door Uber, uitgeroepen tot ’s werelds meest populaire trekpleister. Daarnaast is het monument ook vernoemd tot favoriete gebouw van Amerika, via een poll van The American Institute of Architects.

Dit zijn de leukste hotspots in New York City

Download nu een handige reisgids over New York City. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.