Deze rol speelt een host bij de keuze om naar een ander land te emigreren

Onderzoek van Booking.com wijst uit dat 21% van de Nederlandse reizigers tijdens hun vakantie bij een host verblijft om de sfeer van het land te proeven waar ze mogelijk permanent heen willen verhuizen. Het onderzoek, waarbij 21.500 reizigers in 29 landen wereldwijd werden ondervraagd, bracht aan het licht dat reizigers vertrouwen op de waardevolle lokale kennis van de host.

Accommodatie-eigenaren kunnen belangrijke inzichten delen met gasten die overwegen permanent naar een nieuw land te verhuizen. Enkele nieuwsgierige reizigers hopen zelfs dat hun host ze nog dieper onderdompelt in het lokale leven.

 

 

Zo geeft 17% van de Nederlandse reizigers aan dat zij verwachten dat een host reizigers de kans biedt om de lokale bevolking te ontmoeten. Daarnaast zou een vijfde (20%) van de Nederlandse reizigers het leuk vinden als de host ze tijdens het verblijf uit zou nodigen voor een feest. Eigenaren van accommodaties zoals een appartement, villa of B&B geven reizigers meer inzichten voordat ze beslissen permanent naar het buitenland te verhuizen.

 

 

Met meer dan 28 miljoen listings, waaronder ruim 5,7 miljoen verblijven zoals huizen, appartementen en andere unieke accommodaties, op meer dan 148.000 bestemmingen in 229 landen en gebieden, geeft Booking.com reizigers die misschien willen emigreren de kans een lokale ervaring op te doen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.