Dit is het nieuwe glijbanenparadijs van Duinrell

Hoog, lang, snel, tollend, met bochten, banden én in het donker. Het Tikibad staat al 35 jaar voor het meest veelzijdige glijbaanplezier. Ter ere van zijn 35-jarig jubileum wordt het Tikibad deze zomer door Duinrell naar buiten uitgebreid met onder andere 5 nieuwe familie-glijbanen en een waterspeelhuis.

Uitbreiding Tikibad

Begin juli opent Duinrell het nieuwe buitengebied van het Tikibad. Dit bestaat uit een verwarmd buitenbad, een waterspeelhuis en vijf glijbanen geschikt voor de hele familie. Als kers op de taart krijgt het Tikibad de allergrootste tipping bucket van Nederland. De hoeveelheid water die in één keer uit de emmer kan vallen is 1.700 liter water.

 

Lees ook dit artikel: Ontmoet Kwakus Kwebbel en Wauwel de Uil op Duinrell in levenden lijve

 

Glijbanenparadijs Tikibad

Door de uitbreiding heeft het Tikibad zowel binnen als nu buiten 21 verschillende glijbanen voor jong en oud. Het Tikibad is het grootste waterpark van de Benelux. Wijlen Graaf H.R.J. Van Zuylen van Nijevelt, grondlegger van Duinrell, opende in 1984 het Tikibad. In de loop der jaren zijn er verschillende glijbanen en waterattracties toegevoegd met in 2017 de driedubbele cone-glijbaan Triton en het kids waterpark Playa, speciaal voor kinderen onder de 120 centimeter.

 

 

Ed weer op youtube

Vlogger Ed van Duinrell doet na Wild Wings, Triton en Playa weer verslag van de bouw op YouTube.
Zijn avonturen zijn wekelijks te volgen op het kanaal en andere social media van Duinrell.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.