Ontdek de spectaculaire ‘Gourmet Garden Trails’ in Groot-Brittanië

Engeland staat bekend om de prachtige tuinen en is vanaf nu te ontdekken met de nieuwe ‘Gourmet Garden Trails’. Deze nieuwe routes bieden reiservaringen die alle zintuigen prikkelen: culinaire verrassingen van het allerhoogste niveau in combinatie met wandelingen langs de mooiste tuinen. De onlangs gelanceerde website ‘Gourmet Garden Trails’ inspireert en biedt een bron aan informatie aan om zoveel mogelijk uit een vakantie naar Engeland te halen.

Bijzondere regio’s

De mogelijkheden tijdens een vakantie in Engeland zijn oneindig: wandelen over landgoederen, het bezoeken van stadjes, het ontdekken van kastelen en het dwalen door de vele mooie tuinen. Er is voor elk wat wils en elke regio heeft zijn eigen bijzonderheden. De bezoeker kan op de website ‘Gourmet Garden Trails’ zelf een keuze maken uit een breed aanbod van activiteiten en routes. In het zuiden van Engeland kan men bijvoorbeeld een route volgen die langs Kents wijngaarden leidt. In Hertfordshire kunnen reizigers kennismaken met het rijke culturele erfgoed en de koninklijke banden met de regio zien tijdens privé-rondleidingen over de landgoederen. Verrassend zijn ook de vele ambachtelijke producten uit Essex. Verder naar het noorden kan men genieten van de natuurlijke omgeving van Peak District en Derbyshire langs de adembenemende Monsal route. Het schilderachtige platteland, de traditionele dorpen en mooie tuinen in de omgeving van Cheshire kunnen allemaal ontdekt worden tijdens een ontspannende vakantie weg van alle drukte.

 

 

Nieuwe route Cheshire

Op de nieuwe website staan de indrukwekkende ‘Gourmet Garden Trails’ vermeld uit de regio’s Kent, Essex, Hertfordshire, het Peak District en Derbyshire. Binnenkort wordt hier een route in de omgeving van Cheshire aan toegevoegd. Het is de bedoeling dat bezoekers geïnspireerd worden voor hun ‘once in a lifetime’ ‘Gourmet Garden Trails’ vakantie: de website biedt alleen het allerbeste en -hoogste niveau aan, waaronder culinaire verrassingen en een ‘kijkje achter de schermen’. Ook worden alle accomodaties uit de regio’s vermeld: van luxe spa hotels tot gezellige country pubs. Al deze overnachtingsplekken bieden een uitgebreid aanbod van lokale versnaperingen om de dag perfect te eindigen. De komende maanden wordt de website nog verder uitgebreid met nog meer nieuwe culinaire tuinroutes. Ook zullen de evenementen uit het hele land op de website vermeld worden.

 

 

Reisschema zelf samenstellen

Wie de website van de ‘Gourmet Garden Trails’ bezoekt wordt als het ware in de bestemming getrokken door de prachtige foto’s en video’s. Ook worden er veel praktische tips gedeeld. Zo kunnen er kant-en-klare reisschema’s worden gedownload en is er een interactieve tool beschikbaar waarmee een reis samengesteld kan worden die past bij de wensen van de bezoeker. Het zelf samengestelde reisschema kan vervolgens naar de reisorganisatie House of Britain verstuurd worden voor een makkelijk en probleemloos boekingsproces. Naast ‘Gourmet Garden Trails’ worden ook verrassende workshops aangeboden zoals het rapen van zeevruchten, krabben en oesters langs de kust. Uiteraard worden alle bekende wijnvelden en gastronomische hoogtepunten vermeld die zeker een bezoek waard zijn.

Inspirerende & betrouwbare informatie over vakantieland Groot-Brittannië

We hebben de 5 beste tips en inspiratie blogs over Groot-Brittannië voor jouw verzameld. Vul hieronder je e-mailadres in om de Groot-Brittannië tips te ontvangen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.