Zo trekt Qatar Airways bezoekers uit de hele wereld aan

Qatar Airways is verheugd om samen te werken met de Qatar National Tourism Council (QNTC) door passagiers tot 25 procent korting te bieden op alle vluchten uit meer dan 160 bestemmingen wereldwijd met Doha als eindbestemming, voor boekingen tot 15 augustus. Zo kunnen reizigers genieten van leuke ‘Summer in Qatar’ activiteiten. Wie aankomt, vertrekt of op doorreis is via Hamad International Airport (HIA) krijgt ook tot 25 procent korting op de Al Maha Service, de gepersonaliseerde meet and assist service van Qatar Airways.

Qatar Airways Group Chief Executive en Secretaris-Generaal van Qatar National Tourism Council (QNTC), Zijne Excellentie de heer Akbar Al Baker, zei: “Dit zomerseizoen willen we graag bezoekers uit de hele wereld aantrekken om de unieke cultuur en gastvrijheid van Qatar te ervaren. Vanaf 4 juni (‘Eid Al-Fitr’, het suikerfeest) tot en met 12 augustus (‘Eid Al-Adha’, het offerfeest) kunnen bezoekers deelnemen aan de vele festiviteiten op het programma van ‘Summer in Qatar’. Dankzij de goede samenwerking tussen de nationale luchtvaartmaatschappij van Qatar en de Qatar National Tourism Council, bieden we gedurende deze zomerperiode zowel kortingen op vliegtickets als promotionele pakketreizen en unieke ervaringen op de luchthaven aan. Van culturele uitstappen tot familie-entertainment, er is voor elk wat wils deze zomer in Qatar.”

 

 

Qatar Airways Senior Vice President Midden-Oosten, Afrika en Pakistan, de heer Ehab Amin, zei: “We zijn blij om ‘Summer in Qatar’ te vieren met een fantastisch aanbod promoties en speciale kortingen voor onze inwoners en bezoekers, met inbegrip van vliegtickets naar Qatar. Zo kunnen zij genieten van de vele attracties die dit zomerseizoen worden voorzien: van concerten, film- en comedyfestivals en culturele tentoonstellingen tot familie-entertainment. Er is werkelijk voor elk wat wils. We kijken ernaar uit om vanuit de hele wereld familie en vrienden van de inwoners van Qatar te ontvangen, zodat zij de kans krijgen om een onvergetelijke ‘Summer in Qatar’ te beleven.”

 

 

Dit jaar introduceert ‘Summer in Qatar’ een breed scala aan spannende indoor activiteiten en outdoor ervaringen, leuk voor familie en vrienden. Op het programma staan lokale en internationale artiesten, edutainment en sportkampen. Er zijn speciale promoties op transport, hotels en in tal van winkels. Negen shopping malls van wereldklasse in Doha nemen deel aan de festiviteiten. Ze bieden kortingen tot wel 70 procent en kans om tot 2 miljoen dollar aan prijzen te winnen, met een McLaren 570S als hoofdprijs.

Voor een authentieke ervaring kunnen bezoekers terecht in de musea van Qatar, waar ze zich kunnen onderdompelen in het rijke erfgoed en de culturele scene van Qatar. Een levendige sfeer vind je in Souq Waqif en Katara Cultural Village, met plezier voor de hele familie en leuke shows tijdens zowel het suikerfeest (4 juni) als het offerfeest (12 augustus).

Muziekliefhebbers kunnen ‘Summer in Qatar’ met stip in hun agenda noteren, want er staan grote namen op de aankondiging. Er komen internationale muzikanten, Arabische artiesten en ook Bollywood-zangers die optreden op het Bollywood Musical Festival. Filmliefhebbers krijgen de kans om de schitterende South Indian International Movie Awards (SIIMA) bij te wonen. Fans van comedy kijken uit naar de terugkeer van het Doha Comedy Festival, terwijl de kleintjes genieten van vele optredens zoals ‘Hello Kitty’, ‘Aladdin’, ‘De Kleine Zeemeermin’ en ‘De Smurfen’.

Daarnaast kunnen passagiers die al een vlucht met Qatar Airways geboekt hebben, gebruik maken van een uniek stopover pakket. Dit biedt reizigers op doorreis in Qatar de kans om Doha te ontdekken, met gratis overnachtingen in luxehotels en gratis transitvisa.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.