Pre-school is cool: de luxe vakantie voor peuters

Het leven van een peuter zit vol verrassingen. Kinderen tussen de 3 en 5 jaar zijn flexibel, nieuwsgierig en doen veel voor de allereerste keer. Op vakantie gaan is een grote ontdekkingsreis, maar voor hun ouders vaak ook een hele uitdaging. Om het hen gemakkelijk te maken, biedt het Portugese Martinhal een speciaal Pre-school is Cool verblijf in Sagres waarbij het peuters én ouders aan niks ontbreekt.

Ik ga op reis en neem mee

Op vakantie met een kleine reisgenoot vergt behoorlijk wat voorbereiding en XXL koffers. Wat moet er allemaal mee? En vooral: hoe krijg je het allemaal mee? Daar heeft Martinhal iets op bedacht. Niet alleen voor baby’s maar ook voor peuters is er een speciaal welkomstpakket en er is een supermarkt ‘op locatie’ met allerlei handige producten. Dat scheelt weer extra baggage en zorgt voor meer kofferruimte.

 

Lees ook dit artikel: Volg de tapasroute van de Algarve

 

Geen koudwatervrees

Zwemmen en spelen in het water is iets wat de meeste peuters het allerliefste doen op vakantie. Omdat de kleintjes vaak nog geen zwemdiploma hebben, is het voor ouders een dagtaak om hun kroost in de gaten te houden. Bij Martinhal kunnen ze tijdens een speciale “ouder & kind water experience”, onder begeleiding samen ontspannen genieten in het verwarmde zwembad.

 

 

Dineren met een ‘peutersit’

Een romantisch diner-voor-twee tijdens de vakantie? Niet elke ouder vindt het een fijn idee om met de babyfoon in het hotel-restaurant te zitten of zelf een oppas te regelen. Martinhal heeft een speciale babysitservice zodat ouders gezellig en ongestoord samen een hapje kunnen eten. Een 3-gangen menu en 2 uur oppas zitten bij een Pre-School is Cool-vakantie inbegrepen. Evenals een spa-behandeling voor vader en moeder inclusief een gratis bezoek aan de Kids Club.

Neem contact op met Verkeersbureau Portugal

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mailadres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Schrijf je vraag in het Engels.
Ik wil graag Nederlandstalige tips over Portugal ontvangen*

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.