Ontdek Ocean Medallion op nog 6 schepen

Princess Cruises neemt in 2020 de Ocean Medallion op zes nieuwe schepen in gebruik. Vanaf eind januari tot eind december 2020 zullen opeenvolgend Ruby Princess, Grand Princess, Enchanted Princess, Emerald Princess, Coral Princess en Island Princess gebruiksklaar zijn voor dit innovatieve systeem. Daarmee zullen in totaal 11 Princess Cruises’ schepen Ocean Medallion klaar zijn.

Enchanted Princess wordt 15 juni 2020 gedoopt in Southampton en zal direct uitgerust zijn met deze verbeterde gastervaring. Na een vaarseizoen in het Middellandse Zeegebied zal zij koers zetten naar de Caraïben.

Op dit moment is de meervoudig prijswinnende Medallion beschikbaar op Caribbean Princess, Regal Princess en Royal Princess. Crown Princess volgt medio juni en is het eerste schip met vertrek vanuit Europa dat het Medallion programma aanbiedt, aangezien zij dan rond de Britse Eilanden vaart.  

 

 

Sky Princess, Princess Cruises’ volgende schip, wordt 20 oktober 2019 mét de Medallion in de vaart genomen tijdens een kort vaarseizoen in de Middellandse Zee.
Ocean Medallion laat elke gast zich een VIP voelen vanaf het moment dat hij voet aan boord zet. De medaille heeft de grootte van een euromunt en vervangt de huidige cruise cards.  
De techniek van de Medallion vereenvoudigt en versnelt het in- en ontschepen. Eenmaal aan boord opent de deur van de hut automatisch wanneer u komt aanlopen; ideaal voor wie ‘de handen vol heeft’ of wanneer u met kleine kinderen reist.

 

 

De Medaillon ‘kompas’ helpt u makkelijk uw familie en vrienden aan boord te lokaliseren als ook de weg aan boord te vinden. U kunt eenvoudig drankjes en snacks bestellen en vakantiebenodigdheden als zonnebrand en snorkels; u hoeft alleen nog aan te geven waar en wanneer.

“Het is gebleken dat de Ocean Medallion een baanbrekend programma is binnen de reisindustrie”, vertelt Tony Roberts, Princess Cruises‘ vice president Europa. “De feedback van onze gasten over de verbeterde ervaringen tijdens de cruisevakantie is overweldigend positief. Het is dan ook fantastisch nieuws, zowel voor onze gasten als ons personeel, dat wij komend jaar op nog meer schepen de Medallion gaan aanbieden”.

“Ik heb het geluk gehad uit eerste hand de Medallion te mogen ervaren en de eenvoudige naadloze service die het biedt. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen of zij nu al bekend zijn met onze schepen of dat het hun eerste reiservaring met ons is”.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.