Zo ga je trendy picknicken met deze lunchset van biobased plastic

Met de Mealkit Bio van Light My Fire beschik je over een complete en verantwoorde lunchset. Ideaal voor onderweg, op het werk, op school of in de buitenlucht. De set is gemaakt van biobased plastic waarin mais, suikerriet en cellulose is verwerkt. Het materiaal is 100% recyclebaar en maakt dat de oersterke lunchset een prima keuze is in de strijd tegen wegwerpbestek.

De MealKit bestaat uit een SnapBox Original, een Pack-up-Cup, een Snapbox Oval, een antisliphuls en de welbekende Spork, de spoon-fork-knife combinatie van Light My Fire. De set is licht en compact en neem je in elke rugzak, boekentas of weekendtas mee naar festivals, campings en trektochten. De set is magnetronbestendig, vaatwasserbestendig en mocht hij in het water vallen: hij blijft drijven.

 

 

Plantaardige grondstoffen

Met oog op een betere toekomst gebruikt Light My Fire vanaf 2019 alleen nog maar biobased plastic voor de vervaardiging van haar producten. Biobased plastic wordt gemaakt van biomassa gewonnen uit plantaardige grondstoffen. Het biobased assortiment is te herkennen aan de natuurlijke, zachte en aardse tinten. Ook voor de verpakking is gekozen voor 100% recyclebaar of herbruikbaar materiaal.

 

 

Informatie

De nieuwe MealKit van Light my Fire is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 29,50.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.