Ontdek de vakantiewoningen van Marriott International

Marriott International lanceert Homes & Villas by Marriott International, een initiatief voor de verhuur van 2.000 premium en luxueuze woningen op meer dan 100 bestemmingen in de Verenigde Staten, Europa, de Caraïben en Latijns-Amerika. Vanaf volgende week, wanneer het programma officieel begint, verwachten we dat leden van Marriott Bonvoy punten kunnen verdienen en inwisselen bij een verblijf in deze hoogwaardige woningen, waardoor er nu nog meer keuze is in wereldwijde accommodaties die bij verschillende reisbehoeften past.

“De lancering van Homes & Villas by Marriott International weerspiegelt onze voortdurende toewijding aan innovatie naarmate de reisbehoeften van de consument evolueren”, zegt Stephanie Linnartz, Global Chief Commercial Officer, Marriott International. “Wat een jaar geleden begon als een proefproject, is nu een wereldwijd aanbod geworden dat onze gasten de ruimte en voorzieningen biedt van een huis, ondersteund door een vertrouwde reisorganisatie en de allerbeste klantvoordelen.”

 

 

De uitbreiding van Marriott naar vakantiewoningen is een resultaat van het proefproject in 2018 onder de merkextensieTribute Portfolio Homes. Van de gasten die een woning boekten tijdens het proefproject, dat alleen beschikbaar was in bepaalde Europese steden, was bijna 90 procent lid van Marriott Bonvoy en meer dan driekwart van de gasten reisde met familie en vrienden voor recreatieve doeleinden. Tijdens het proefproject was de duur van het gemiddelde verblijf meer dan drie keer zo lang als het typische hotelverblijf. Deze inzichten, samen met Marriotts toewijding om reizigers unieke en verschillende accommodaties aan te bieden, waaronder ruime woningen met een of meer slaapkamers, grote keukens, een wasmachine en droger en nog veel meer, speelden een belangrijke rol in de selectie van luxe en premium woningen. Ook speelde mee dat de belangrijkste vrijetijdsmarkten beschikbaar zijn en een aanvulling vormen op het kernaanbod van Marriotts hotelportfolio.

 

 

Luxe & Premium aanbiedingen

Homes & Villas by Marriott International voegt bijna 40 nieuwe vrijetijdsbestemmingen toe waar leden van Marriott Bonvoy punten kunnen verdienen en inwisselen, waaronder Sorrento, Italie, de Amalfi Kust, Italië; North Lake Tahoe, Californië; en St. Barts in de Caraïben. Deze hoogwaardige selectie van huurwoningen heeft tot doel om reizigers in contact te brengen met duizenden bestemmingen over de hele wereld. Ze maken de weg vrij voor de meest geliefde reismomenten van de gasten – zelf koken voor een grote familie, spelletjes in de tuin of het vieren van een speciale verjaardag met familie en vrienden. Woningen:

  • Een vakantiehuis met vier slaapkamers op zes hectare grond in het Californische wijnland
  • Een villa met zes slaapkamers in Sorrento, Italië met een infinity zwembad dat uitkijkt over de Mediteraanse zee en een houtoven voor pizza’s.
  • Een villa gelegen aan zee in Anguilla met een privéstrand, persoonlijke butler en huispersoneel
  • Een 18e eeuws Iers kasteel met 17 slaapplaatsen en een privémeer om op te varen en te vissen
  • Een herenhuis met zes slaapkamers in Londen met een kinderspeelkamer en klimmuur

Marriott lanceert Homes & Villas by Marriott International samen met selecte vastgoedbedrijven die deze woningen al beheren. Deze vertrouwde vastgoedbedrijven bieden gasten een professioneel schoongemaakt huis met 24/7 support, snelle Wi-Fi, eersteklas beddengoed en voorzieningen, en gezinsvriendelijke faciliteiten op aanvraag. De door Marriott geselecteerde vastgoedbedrijven zijn onder andere Turnkey Vacation Rentals, LaCure, Loyd & Townsend Rose, Veeve, London Residents Club en huidige hoteleigenaren en operators zoals Mainsail Lodging en Reserva Conchal. Marriott verwacht in de loop der tijd Homes & Villas by Marriorr International op andere markten te introduceren en het aantal aangeboden woningen in die bestemmingen uit te breiden.

“Dankzij onze aanpak van woningverhuur, beheren we een ongelooflijke aanbod van woningen die een verhoogde reiservaring bieden”, zegt Jennifer Hsieh, Vice President, Homes & Villas by Marriott International. “Door samen te werken met een selecte groep professionele beheerbedrijven die dit dynamische landschap begrijpen en daarin actief zijn, kunnen we ons concentreren op wat we het beste doen – het selecteren van een breed scala aan woningen in inspirerende bestemmingen, het stellen van normen voor een effectieve service en het ontwerpen van een naadloze boekingservaring die onze gasten de weg wijst in een steeds complexer en onzekerder wordend aanbod van vakantiewoningen.”

Hoe reserveren

Vanaf volgende week verwachten we dat reizigers woningen kunnen zoeken en reserveren op de website van Homes & Villas by Marriott International. Vanaf dat moment, kunnen reizigers die op Marriott.com zoeken naar accommodatie voor drie of meer nachten op plaatsen waar we woningen aanbieden, links vinden naar Homes & Villas by Marriott International, waar vakantiehuizen staan aanbevolen om aan hun wensen te voldoen. Marriott is bezig te bepalen hoe het Homes & Villas by Marriott International zal verkopen via andere kanalen, waaronder de Marriott Bonvoy app en reisbureaus, en zal hierover in de nabije toekomst een update geven.

Marriott Bonvoy

Leden van Marriott Bonvoy, de nieuwe naam van het reisprogramma ter vervanging van Marriott Rewards, Starwood Preferred Guest en The Ritz-Carlton Rewards, zullen punten kunnen verdienen en inwisselen voor elke verblijf met Homes & Villas by Marriott International. Vandaag kunnen de leden van Marriott Bonvoy punten verdienen bij 29 hotelmerken van Marriott, waaronder The St. Regis, The Ritz-Carlton, W Hotels, JW Marriott, Westin Hotels, Marriott Hotels, Courtyard by Marriott, Moxy Hotels, Tribute Portfolio, Edition, Element, AC Hotels en meer. Net als bij andere accommodaties van Marriott, kunnen leden bij het boeken betalen met geld of punten. Meer voordelen voor trouwe leden die een verblijf boeken bij Homes & Villas by Marriott International zijn onder andere:

  • Leden verdienen punten op basis van dezelfde criteria als bij een verblijf in een longstay-hotel van Marriott – 5 punten voor elke $1 uitgegeven
  • Leden komen in aanmerking voor bonuspunten op basis van hun Elite-status
  • In aanmerking komende leden ontvangen een Elite welkomstgeschenk met speciale voorzieningen of punten
  • Leden kunnen de punten die ze verdienen gebruiken bij een verblijf in alle deelnemende hotels over de hele wereld, evenals ervaringen die exclusief beschikbaar zijn op Marriott Bonvoy Moments

Marriott Bonvoy Moments

Homes & Villas by Marriott International creëert een omgeving voor ervaringen die uitsluitend beschikbaar zijn voor leden door hun punten op Marriott Bonvoy Moments te gebruiken. Dit platform biedt leden toegang tot meer dan 8.000 exclusieve ervaringen waarin ze hun passie voor sport, muziek, culinaire of artistieke activiteiten kunnen benutten. The Moments, ontwikkeld in samenwerking met Homes & Villas by Marriott International, versterken de onvergetelijke evenementen en activiteiten die plaatsvinden in woningen over de hele wereld, zoals spelavonden, gastronomisch koken, sporten, BBQ’s en meer. Bovendien kan iedereen via Marriott Bonvoy Tours & Activities bezienswaardigheden en activiteiten ontdekken en boeken op meer dan 1.000 bestemmingen wereldwijd. Alle 120.000 van deze ervaringen zijn boekbaar met een creditcard. Leden verdienen punten bij elke aankoop.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.