Ga naar St. Maarten met Patty Brard

Patty Brard, televisiepersoonlijkheid, presentatrice, voormalig zangeres en winnares van het RTL programma Het Perfecte Plaatje, is aangekomen op St. Maarten. De komende dagen bezoekt zij de multiculturele plaatsen, paradijselijke stranden en weelderige natuur, mengt ze zich in het carnavalsfeest en ervaart zij de gastvrijheid van de St. Maartenaren.

Het Perfecte Plaatje

In december 2018 won Patty Brard Het Perfecte Plaatje, een programma van RTL waarin bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aangaan. Met een geoefend oog zal zij nu de mooiste plekken en al haar belevenissen op St. Maarten fotograferen. Via haar sociale media kanalen neemt ze Nederland mee op haar prachtige reis.

 

 

Paradijselijk St. Maarten

St. Maarten is ’s werelds kleinste oppervlak gedeeld door twee landen: het heeft een Nederlands en een Frans deel, met een bijzondere mix van culturen tot gevolg. Patty Brard bezoekt tijdens haar reis verschillende historische plekken, zoals Fort Amsterdam en de oude zoutmolen in het Nederlandse deel. In het Franse deel staan het Fort Saint Louis en het natuurreservaat Loterie Farm op het programma. Uiteraard worden de hagelwitte stranden met wuivende palmbomen en azuurblauwe zee niet overgeslagen.

 

 

50 jaar carnaval

Van 20 april tot 17 mei 2019 viert St. Maarten de 50ste editie van het carnaval. Met 33 dagen lang spetterende shows, kleurrijke parades en concerten op wereldniveau is deze editie de langste die ooit op het eiland gehouden wordt. Patty Brard bezoekt Carnival Village, een speciaal omgetoverd “dorp” met ruim 70 eettentjes waar carnavalsvierders van de heerlijkste lokale gerechten genieten. Eveneens zal Patty Brard één van de hoogtepunten van carnaval meemaken, de J’ouvert Jump Up. In alle vroegte, nog voor de zon opkomt, trekt deze vrolijke parade door de straten.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.