Kom paaseieren zoeken in Plaswijckpark

Met Pasen (21 en 22 april) kan je weer eieren zoeken in Plaswijckpark! Om 12.00 uur zal de paashaas het startsein geven. Als het jou lukt om het gouden ei te vinden, dan win je een toffe prijs!

Het is inmiddels traditie; Pasen in Plaswijckpark. Op zondag 21 april en maandag 22 april worden er in het park paaseieren verstopt. Er zijn drie zoekgebieden voor de leeftijden: 1-3 jaar, 4-6 jaar en 7 jaar en ouder.

 

 

De kinderen gaan op zoek naar plastic eieren die worden ingewisseld voor drie lekkere chocolade eieren. In elk gebied ligt 1 gouden ei. Wie het gouden ei vindt, wint een leuke prijs! Er kan tot 15.00 uur naar de eieren worden gezocht, daarna is er een prijsuitreiking in het theater waar de winnaars van de gevonden gouden eieren op feestelijke wijze bekend worden gemaakt. Na de pret van het eieren zoeken kan je met de paashaas op de foto of je laten schminken. Als je van al dat zoeken trek hebt gekregen, kun je van heerlijk paasgebak genieten in ons Restaurant in de Heuvel.

 

 

Let op! Tot 12.00 uur is alléén Speelwijck toegankelijk i.v.m. de voorbereidingen van het evenement.

Plaswijckpark is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.