Ga kamperen zonder te koken op deze Franse campings

Les Castels haakt in op een nieuwe trend: steeds meer campings van de Franse kampeerketen bieden half- of zelfs volpension. Ook vakantiegangers met een eigen tent hoeven alleen nog zelf te koken als ze daar zin in hebben. Met zijn Premium-concept biedt Les Castels nog meer diensten van hotelniveau voor kampeerders.

Het is een duidelijke trend: vakantiegangers verwachten steeds meer comfort tijdens hun kampeervakantie. Les Castels, een Franse keten van campings op bijzondere plekken, weet dat als geen ander. Al 60 lang biedt dit netwerk van particuliere campingeigenaren ‘openlucht-hotellerie’ in de puurste zin van het woord. Het avontuurlijke van kamperen gaat daarbij samen met de luxe van een unieke locatie: op de landgoederen van Franse kastelen en buitenhuizen. Extra veel ruimte, comfort en een persoonlijke ontvangst door kasteeleigenaren zijn al meer dan een halve eeuw vaste waarden bij Les Castels.

 

 

Glamping: 100% comfort

Glamping is daar de afgelopen 20 jaar bijgekomen: Les Castels heeft een steeds uitgebreider aanbod van luxe en verrassende huuraccommodaties. Zoals spectaculaire boomhutten, chalets op palen, ecolodges of drijvende huisjes. Van buitenaf zien die er romantisch eenvoudig uit, maar van binnen zijn ze van alle gemakken voorzien. Met eigen badkamers, klaarliggende handdoeken en opgemaakte bedden bij aankomst. In dit soort glamping-accommodaties was het bestellen van een vers ontbijtje of een diner bij kaarslicht al mogelijk, maar ook op de vrije staanplaatsen kunnen gasten van Les Castels nu kiezen voor een verzorgde all-in-vakantie.

 

 

Volpension op een vrije staanplaats

Koken boven een gasfles terwijl je het liefste van de ondergaande zon zou genieten… dat hoeft dus niet meer bij Les Castels. Steeds meer aangesloten campings bieden ook kampeerders op vrije staanplaatsen de mogelijkheid om voor een vast tarief te genieten van een ontbijt en diner. Verse croissantjes en stokbrood worden elke ochtend voor de tent gezet en ’s avonds is er een tafel geserveerd in het campingrestaurant. Bij een volpension-arrangement krijgen gasten ook een picknickmand met lokale specialiteiten voor de lunch: makkelijk én gezellig om mee te nemen tijdens een ontdekkingstocht in de omgeving.

Premium-service

Niet alleen op het gebied van eten profiteren kampeerders bij Les Castels van diensten op hotelniveau. Eén op de 10 campinggasten van Les Castels kiest voor de Premium-service. Deze optie geeft recht op extra ruime staanplaatsen (tot 340 m2!) of mobilhomes met een privé-terras. De riante Premium-plaatsen hebben gegarandeerd goede Wifi en er staan bij aankomst onder meer ligstoelen, een parasol, een barbecue en koelkast klaar. Ook is er soms privé-sanitair beschikbaar en voor mobilhomes is de schoonmaak aan het einde van de vakantie inbegrepen. Met deze Premium-service (vanaf €70 extra per week) zorgt Les Castels ervoor dat de uitspraak ‘kamperen is kramperen’ definitief achterhaald is!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.