Vlieg naar Istanbul’s nieuwe Airport met Turkish Airlines

De grote verhuizing van Turkish Airlines is van start gegaan. Vanaf 6 april 2019, 14:00 uur zullen alle vluchten van Turkish Airlines landen op en vertrekken van de nieuwe luchtvaarthub, Istanbul Airport.

Istanbul Airport, de nieuwe thuisbasis van Turkish Airlines, zal ’s werelds grootste luchtvaarthub worden met een jaarlijkse capaciteit van 200 miljoen reizigers. De wereldwijde luchtvaart laat een verschuiving zien naar het oosten, waar het historische Istanbul het middelpunt van is. De luchthaven bevindt zich op een strategisch kruispunt tussen oost en west.

 

 

Het strakke en innovatieve ontwerp van Istanbul Airport is al meerdere keren bekroond met verscheidene design prijzen, waaronder de ontwerpprijs voor de meest opvallende verkeerstoren, ontworpen door het befaamde Italiaanse designhuis Pininfarina. De luchthaven verzorgt verder een aerodynamische reiservaring voor de reizigers die gebruik maken van het uitgebreide netwerk van Turkish Airlines.

 

 

Momenteel verbindt Turkish Airlines 306 bestemmingen in 124 landen, dit aantal zal uitgebreid worden naarmate de huidige hub op luchthaven Istanbul Ataturk wordt verplaatst naar Istanbul Airport.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.