Doe mee aan de Fiets4Daagse

Het fietsjaar 2019 start in Drenthe met een week vol fietsactiviteiten. In de week van 11 tot en met 17 maart valt er elke dag iets te beleven; Doe mee aan een bedrijvenclinic of een Vam Challenge en voor de geoefende fietser is er de Toerversie van de Ronde van Drenthe.

Foto Gerrit Boer

Ook de Drentse Fiets4Daagse doet mee en trakteert de deelnemers op een gratis Kleintje Fiets4Daagse.

 

 

Kleintje Fiets4Daagse: vrijdag 15 maart

Een mooie warming-up voor de Drentse Fiets4Daagse deze zomer is Kleintje Fiets4Daagse. Deelnemers kunnen op vrijdag 15 maart starten tussen 12.00 en 14.00 uur bij Brasserie Diggels in Westerbork (Hoofdstraat 8). Er is een mooie 40 km route uitgezet vanuit Westerbork.

 

 

Onderweg zijn er verschillende leuke beleefposten, waaronder melkveehouderij Woertink, een kijkje bij de Col du Vam, waar het damespeloton van de Ronde van Drenthe tussen 14:00 – 15:00 uur voorbij komt, en het pittoreske dorpje Orvelte. Bij terugkomst ontvangen deelnemers een leuke attentie en worden beloond met een culinair hapje en drankje.

Doe mee!

Doe mee! 
Deelname is gratis. Opgeven kan door te mailen naar ons email, of op de dag zelf bij Brasserie Diggels in Westerbork. Kijk voor meer informatie over op de website.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.