Introductie nieuwe Wandelgids Småland op de Fiets & Wandelbeurs

Op 1 maart as om 16 uur ‘s middags vindt op de Fiets en Wandelbeurs in de Utrechtse Jaarbeurs in de stand van Visit Sweden (hal 3 C060) de officiele introductie plaats van de nieuwste One day walks wandelgids ‘Wandelen in Småland’. Bij deze nodigen wij je van harte uit om deze introductie bij te wonen. Voor geintresseerden hebben wij een aantal recentie-exemplaren van deze gids ter plekke beschikbaar.

 

Lees ook dit artikel: Op seafood safari in Zweden

 

De gids bestaat uit 23 dagwandelingen, variërend in lengte van 4,0 tot 19,2 km. Auteurs en fotografen Paul van Bodengraven en Marco Barten van One Day Walks brachten in de zomer van 2018 de mooiste rondwandelingen in deze regio in Zuidoost Zweden in kaart en beeld. De uitgebreide routebeschrijvingen en GPS-tracks brengen wandelaars naar de mooiste plekken. Een voorbeeldwandeling is te bekijken en downloaden via de website.

Småland

Met een kustlijn met honderden eilanden en eilandjes voor de deur, uitgestrekte, stille bossen en talloze meren en rivieren is de provincie Småland rijkelijk bedeeld met natuur. Zo vind je hier ook vier van de dertig nationale parken die Zweden rijk is. Hier kun je uren eindeloos struinen door de natuur zonder een mens tegen te komen. Tegelijk is de bewoonde wereld nergens echt ver weg.

 

 

De regio is voor Zweedse begrippen redelijk dicht bevolkt, waardoor het charmante boerenleven, een gezellig dorp of een levendige stad binnen handbereik zijn. Een wandelvakantie in Småland is dan ook goed te combineren met een bezoek aan de culturele en historische bezienswaardigheden van zuid-Zweden.

 

Win een reis naar Hessen, land van Belevenissen

Fietsrondje.nl verloot in samenwerking met Hessen Tourismus, een schitterende reis naar Hessen, land van belevenissen. Fiets zelf het fietsrondje van de maand maart Fietsen in natuurpark Hoher Vogelsberg. Geniet van romantische rivierlandschappen en het bos in Vogelsberg. Je slaapt 4 nachten in prachtige lokale hotels, met ontbijt, middenin prachtig Hessen. Je bezoekt het Vulkaneum en zult ontspannen in de VulkanTherme. Doe nu alvast mee door een paar vragen te beantwoorden of kom langs op de Fietsrondje.nl stand 3.D64 op de Fiets & Wandelbeurs.

Tijdens de beurs maak je op de Fietsrondje.nl stand elke dag kans om 4 x kans op 2 toegangskaarten voor het Drents Museum te winnen. Kom om 13:00 of 16:30 naar de stand om te horen of je gewonnen hebt en je krijgt de gewonnen kaarten direct mee.

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 1, 2 en 3 maart 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar kun je dus ook de hele vrijdag fietsplezier beleven op de beurs. Van routes tot bestemmingen, en van outdoormateriaal tot lezingen: het is er allemaal te vinden en te beleven. De leukste beurs voor je actieve vakantie. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met 4,50 korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

Klik voor kaartjes met korting

Comments are closed.