Een wandelschoen ideaal voor wandeltochten door de natuur en voor stedentrips

Een goede tractie betekent dat een wandelschoen jouw inspanning optimaal laat renderen. Je wilt naast grip namelijk ook een soepele tred. De nieuwe Haglofs Trail Fuse GT heeft het beste van beide werelden: goede grip en een optimale stuwing zodat je lekker vlot loopt.

Dat is te danken aan het slimme profiel van de rubberen buitenzool met AHARPLUS™ op de hiel, en het lichte gewicht van de schoen.De wandelschoen is uitgerust met het nieuwe Gore-Tex Extended Comfort membraam: waterdicht en goed ventilerend.

 

 

Ook bij warmere temperaturen biedt het bescherming tegen vocht en vermindert het de ophoping van zweet. De schoen heeft een ademend bovenwerk van mesh, met extra versteviging zodat het je voeten beschermt tegen obstakels op het terrein.

 

 

De ondersteunende middenzool met Asics GEL™-technologie zorgt voor een ultiem comfort en schokdemping op elke ondergrond. Het beschermt je voeten tegen impact en laten je met gemak bewegen over ongelijk terrein. De lichtgewicht EVA tussenzool met gelhak zorgt voor extra comfort en demping. Aan de zijkant van de schoen vind je het bekende logo van Haglöfs met de gestileerde H.

Informatie

De Haglöfs Trail Fuse GT wandelschoen is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. De wandelschoen is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering. Heren: Zwart-Oranje, dames: Zwart-Mineral. Consumentenadviesprijs € 99,95.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.