Zwanger Nederland kiest voor Jesse Klaver als vader van kind

Morgen wordt het startsein gegeven van de Negenmaandenbeurs, waarbij 15 vaders met hun baby’s op de catwalk de nieuwe kledinglijn showen van actrice en presentatrice Saar Koningsberger. Dit is niet het enige initiatief op de beurs waarbij vaders de hoofdrol spelen, ook is er een contest waarbij vaders zichzelf bewijzen als Beste Papa van Nederland.

Wie in ieder geval niet als beste papa uit de bus komt, is Lil’ Kleine. Hij is het minst populair als potentiële vader, blijkt uit onderzoek onder het Negenmaandenbeurspubliek. Politicus Jesse Klaver daarentegen gooit wel hoge ogen.

 

 

Negenmaandenbeurs wordt van woensdag 20 t/m zondag 24 februari gehouden in RAI Amsterdam. Op de vraag wie vrouwen als laatste zouden kiezen als vader voor hun kind, antwoordde 47% Lil’ Kleine. Wie wel in de smaak viel, was politicus Jesse Klaver. Maar liefst 51% stemde op hem toen ze de vraag voorgeschoteld kregen wie ze wel als vader van hun kind zagen. Minister President Mark Rutte deed het in tegenstelling tot zijn collega een stuk minder goed, maar 8% zou hem als vader kiezen voor hun kind.

 

 

Van campingbed inklappen tot luier verschonen op de achterbank

Vaders krijgen pittige ‘challenges’ voorgeschoteld bij de Beste Papa van Nederland contest. De vader die skills als het in- en uit klappen van een campingbed of het bevestigen van een autostoel snel, secuur én veilig uitvoert, wordt gekroond als Beste Papa van Nederland. Deze wedstrijd is één van de vele activiteiten op de beurs. Zo krijgen Amsterdamse oma’s een belangrijke rol bij Vraag ’t Oma, wordt de beste gezinsauto gekozen door het Negenmaandenbeurspubliek en eten baby’s in hun eigen babyrestaurant.

Prinses Laurentien over het belang van taalontwikkeling vanaf de zwangerschap

Prinses Laurentien, die zich al jaren inzet voor het belang van taal, praat op vrijdag 22 februari in een interactieve sessie met ouders (in spe) over het belang van taalontwikkeling én over wat je als ouders vóór en vanaf de geboorte van je kind kunt doen.

Stevig inhoudelijk programma

Naast de taalontwikkeling staan ook andere onderwerpen op de agenda. Zo vertelt professor Eva Pajkrt, gynaecoloog uit het Amsterdams UMC, hoe een echo kan bijdragen aan het voorkomen van een vroeggeboorte en krijgen moeders tips & tricks aangereikt voor het geven van borstvoeding. Luchtigere onderwerpen als babymassage en de populaire Marie Kondo methodiek – voor het efficiënt inruimen van de commode – passeren ook de revue. Hiermee is Negenmaandenbeurs naast een gezellige dag uit hét platform voor ouders (in spe) om zich te laten klaarstomen voor het ouderschap.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.